Πάτησε τετράδα η Σασουόλο (0-0), στα χαμηλά Πάρμα και Μπενεβέντο (0-0)

Πάτησε τετράδα η Σασουόλο (0-0), στα χαμηλά Πάρμα και Μπενεβέντο (0-0)

Η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ρόμα για την 10η αγωνιστική της Serie A και την προσπέρασε στη βαθμολογία, ενώ ισόπαλο έληξε και το παιχνίδι της Πάρμα με την Μπενεβέντο (0-0).

Η Σασουόλο πήρε την ισοπαλία (0-0) με τη Ρόμα για την 10η αγωνιστική της Serie A και την προσπέρασε, ανεβαίνοντας στην τέταρτη θέση με 19 βαθμούς, ενώ χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Πάρμα με τη Μπενεβέντο (0-0).

Ρόμα – Σασουόλο 0-0

Η Σασουόλο ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ρόμα στο Ολίμπικο και την προσπέρασε στη βαθμολογία (3η με 19 βαθμούς). Οι Ρωμαίοι αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 41′, ενώ αμφότερες οι ομάδες σκόραραν αλλά τα γκολ ακυρώθηκαν από το VAR

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη ευκαιρία στο 6′ με τον Μικιταριάν, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με το σουτ του Λοκατέλι να περνάει έξω στο 14′.

Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 40′, με τον Πέδρο να δέχεται τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει τη Ρόμα με δέκα παίκτες. Οι Ρωμαίοι βρήκαν το γκολ πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Μικιταριάν στο 45′ αλλά ακυρώθηκε από το VAR καθώς είχε προηγηθεί φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Ρόμα έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα. Στο 49′ ο Ραζπαντόρι έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Τζέκο, ενώ ο Σπινάτσολα σημάδεψε το δοκάρι στο 59′.

Σο 75′ η Σασουόλο σκόραρε αλλά είδε το VAR να ακυρώνει και το δικό της γκολ λόγω οφσάιντ. Ο Μικιταριάν αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο 76′, ενώ στις καθυστερήσεις η Σασουόλο έχασε τεράστια ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, αλλά η κεφαλιά του Μπουραμπιά πέρασε ελάχιστα έξω.

ΡΟΜΑ: Μιράντε, Ιμπάνιεθ, Κριστάντε, Κούμπουλα (89’ Ζέσους), Κάρσντορπ, Βιγιάρ, Πελεγκρίνι (83’ Ντιαβαρά), Σπινάτσολα, Πέδρο, Μικιταριάν, Ντζέκο (85’ Μαγιοράλ)

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Πέγκολο, Ροζέριο (83’ Κυριακόπουλος), Φεράρι, Μάρλον, Αϊχάν, Ομπιάνγκ (85’ Μπουραμπιά), Λόπεθ (46’ Ραζπαντόρι), Λοκατέλι, Μπογκά (73’ Αράσλιν), Ντζούριτσιτς (73’ Τραορέ), Μπεράρντι

Πάρμα – Μπενεβέντο 0-0

Χαμηλά στη βαθμολογία παρέμειναν Πάρμα και Μπενεβέντο που ήρθαν ισόπαλες 0-0 σε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν πρώτοι στο 5′ με τον Καραμό, ενώ το σουτ του Ζερβίνιο στο 15′ πέρασε άουτ. Η μόνη φάση που έκανε η Μπενεβέντο στο πρώτο μέρος ήταν στο 37′, με την προσπάθεια του Λαπαντούλα να περνάει άουτ.

Ελάχιστες ήταν οι φάσεις και στο δεύτερο μέρος. Ο Ζερβίνιο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με τον Ιονίτσα να παρεμβαίνει προ του Κορνέλιους στο 71′, ενώ επτά λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ, με το σουτ του Λαπαντούλα να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Σέπε.

ΠΑΡΜΑ: Σέπε, Ιακοπίνι, Σκοτσαρέλα (74’ Μπρούχμαν), Άλβες, Κούρτιτς, Καραμό, Κορνέλιους (88’ Ινγκλέζε), Μπούσι (88’ Γκαλιόλο), Οσόριο, Ζερβινιό, Ερνάνι

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοντιπό, Τούια (80’ Φούλον), Λετίτσια, Γκλικ, Μπάρμπα, Χετεμάι, Ιμπρότα (87’ Νταμπό), Ιονίτσα, Ινσίνιε (81’ Τέγιο), Καπράρι (70’ Σάου), Λαπαντούλα (88’ Ντι Σέριο)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ