Ελλάς Βερόνα – Ίντερ: Ιβάν ο… λυτρωτής (vid)

Ελλάς Βερόνα – Ίντερ: Ιβάν ο… λυτρωτής (vid)

Η Ίντερ πήρε μεγάλη και δύσκολη εκτός έδρας νίκη επί της Βερόνα με τον Πέρισιτς να πετυχαίνει γκολάρα και να της δίνει τους τρεις πόντους που την έφεραν και πάλι δεύτερη στη βαθμολογία της Serie A.

Στο πρώτο ημίχρονο η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την κατοχή και τις προϋποθέσεις για γκολ. Ήταν σε όλα ανώτερη από την Βερόνα και τελικά ήρθε το γκολ του Μπόρχα Βαλέρο μετά από δημιουργία του Καντρέβα για να κάνει το 0-1 η φιλοξενούμενη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Χαντάνοβιτς έκανε πέναλτι και μετά από διαβουλεύσεις και χρήση του βίντεο ο διαιτητής καταλόγισε υπέρ της Βερόνα την εσχάτη των ποινών. Ο Πατσίνι που όπου βρει την Ίντερ την… πληγώνει, δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-1 στο 69’.

Η Ίντερ όμως ήταν ανώτερη στην αναμέτρηση και πήρε αυτό που άξιζε με γκολ του Πέρισιτς. Ο Κροάτης που θα βρει στον δρόμο της η Εθνική, με ένα σουτ-φωτοβολίδα από το ημικύκλιο της περιοχής έκανε το 2-1 για τους φιλοξενούμενους και τους επανάφερε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας πίσω μόνο από τη Νάπολι.

Οι Συνθέσεις

ΒΕΡΟΝΑ: Νίκολας – Ρόμουλο, Ερτό, Καρατσιόλο, Σουπραϊέν – Βέρντε, Φοασάτι, Μπέσα (Ζουκουλίνι 64’), Φάρες – Τσέρτσι (Λι 79’)– Κεάν (Πατσίνι 58’)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς – Νταμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ναγκατόμο – Γκαλιαρντίνι, Βεσίνο – Καντρέβα (Μπρόζοβιτς 74’), Μπόρχα Βαλέρο (Κανσέλο 79’), Πέρισιτς – Ικάρντι

Δείτε τις φάσεις και γκολ της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ