Φιορεντίνα : Ο Πιατέκ έρχεται και ο Κουτρόνε… φεύγει (pic)

Φιορεντίνα : Ο Πιατέκ έρχεται και ο Κουτρόνε… φεύγει (pic)

Αλλαγή προσώπων στην κορυφή της επίθεσης ετοιμάζουν οι «βιόλα»...

Η Φιορεντίνα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα και ήδη για τον Γενάρη έχει ετοιμάσει την μεταγραφική της λίστα. Οι «βιόλα», ένα από τα βασικά θέματα που έχουν, είναι στην κορυφή της επίθεσης, εκεί όπου ο Πάτρικ Κουτρόνε δεν έχει καταφέρει αν αποδώσει.

Συγκεκριμένα, ο 22χρονος φορ δεν έχει βρει δίχτυα σε 277 λεπτά συμμετοχής ενώ και ο ίδιος είναι απογοητευμένος από τον χρόνο συμμετοχής. Έτσι, όλα δείχνουν πως τον Γενάρη, ο δανεισμός του από τη Γουλβς θα διακοπεί, με τις Πάρμα και Μπολόνια να περιμένουν στη… γωνία για την απόκτηση του.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, οι «βιόλα» έχουν βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Κριστόφ Πιάτεκ. Ο Πολωνός επιθετικός αποκτήθηκε από τη Χέρτα έναντι 24 εκατ. ευρώ τον προηγούμενο Γενάρη, ωστόσο δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα. Παρότι στην Ιταλία έδειχνε τον καλύτερο του εαυτό, στη Γερμανία δεν έχει προσαρμοστεί και όλα δείχνουν δανεισμό.

Ο ίδιος, θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία και η Φιορεντίνα είναι διατεθημένη να τον αποκτήσει ως δανεικό για έξι μήνες ή ένα χρόνο. Στη Bundesliga μετράει φέτος μόλις τρία γκολ σε 10 αγώνες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ