Κάλιαρι – Ίντερ 1-3

Κάλιαρι – Ίντερ 1-3

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το γκολ του Σοτίλ κόντρα στην ροή του αγώνα, έκαναν την Ίντερ να αντιδράσει και να πάρει μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα της Κάλιαρι, για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Ο αποκλεισμός από την Ευρώπη και το γκολ του Σοτίλ κόντρα στην ροή του αγώνα, έκαναν την Ίντερ να αντιδράσει και να πάρει μεγάλη νίκη με 3-1 μέσα στην έδρα της Κάλιαρι, για την 11η αγωνιστική της Serie A.

Η πρώτη σέντρα του αγώνα ήταν προγραμματισμένη για τις 13:30 ώρα Ελλάδος. Τελικά, λόγω κάποιων τεχνικών προβλημάτων, η έναρξη της αναμέτρησης καθυστέρησε για περίπου 15 λεπτά και μετατέθηκε για τις 13:45.

Στα πρώτα λεπτά, η Ίντερ έδειχνε πιο αποφασισμένη να κυνηγήσει τη νίκη. Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη που υπέστη μέσα στην εβδομάδα, η ομάδα του Κόντε ήθελε να καθαρίσει από νωρίς το παιχνίδι με τη Κάλιαρι.

Η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 10ο λεπτό, μετά από ένα μεγάλο λάθος της άμυνας της Κάλιαρι, ο Κρίστιαν Έρικσεν έδωσε στον ξεμαρκάριστο Λουκάκου, εκείνος έκανε υπέροχη ντρίμπλα στον αμυντικό των γηπεδούχων, όμως ο Αλέσιο Κράνιο απέκρουσε. Μάλιστα, στην επαναφορά, ο Δανός μεσοεπιθετικός δεν κατάφερε να κερδίσει τον Ιταλό πορτιέρο.

Στο 14′, ο Βέλγος επιθετικός έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, όμως ο πορτιέρο της Κάλιαρι έκανε και πάλι εξαιρετική απόκρουση στο αριστερό σουτ του διεθνή άσου. Ο Ιταλός άσος χρειάστηκε να προβεί σε ακόμα μία εξαιρετική ενέργεια, όταν ο Αλέξις Σάντσες έκανε την κεφαλιά και εκείνος απέκρουσε με τα πόδια, διατηρώντας το 0-0.

Η πρώτη τελική για την Κάλιαρι, ήρθε στο 22ο λεπτό, όταν ο Μάρκο Ρογκ κουβάλησε την μπάλα μέχρι τα όρια της περιοχής του Χαντάνοβιτς, όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι, χωρίς να ανησυχήσει τον έμπειρο πορτιέρο.

Μπορεί η Ίντερ να έκανε τις ευκαιρίες, όμως η Κάλιαρι βρήκε το γκολ. Στο 41ο λεπτό, η αδράνεια στην άμυνα των «νερατζούρι» ήταν αρκετή για τον Ρικάρντο Σοτίλ. Ο ταλαντούχος εξτρέμ έκανε το σουτ, η μπάλα πήρε ύψος από την παρέμβαση το Σκρίνιαρ και ξαναστρώθηκε στον Ιταλό άσο, ο οποίος με υπέροχο σουτ, άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0.

Ο ίδιος παίκτης, έφτασε πολύ κοντά και στο 2-0, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, όμως η προβολή που έκανε από απόσταση βολής, δεν βρήκε εστία. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη τελική έγινε στο 58ο λεπτό, με την Ίντερ να αγγίζει την ισοφάριση με τον Άσλεϊ Γιάνγκ να πατάει περιοχή και τον Αλέσιο Κράνιο να κάνει ακόμη μία σπουδαία απόκρουση.

Τελικά, ισοφάριση ήρθε στο 77ο λεπτό, με τον Νίκο Μπαρέλα να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της άμυνας της Κάλιαρι και με κοντινό σουτ, έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους. Πλέον, οι «νερατζούρι» έψαχναν το γκολ της ανατροπής.

Αυτό, ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν η Κάλιαρι αδράνησε για ακόμη μία φορά σε στημένη φάσεις. Έπειτα από κόρνερ, ο Ντ’ Αμπρόσιο πήδηξε πιο ψηλά από όλους, νίκησε τον Κράνιο και έκανε το 1-2, φέρνοντας την ομάδα του Κόντε όλο και πιο κοντά στο μεγάλο «διπλό».

Το παιχνίδι τελείωσε, όταν στα τελευταία λεπτά, ο Κράνιο πάτησε στην περιοχή της Ίντερ για το κόρνερ της Κάλιαρι, οι «νερατζούρι» έφυγαν στην κόντρα και ο Λουκάκου με εντυπωσιακή ενέργεια, έκανε το 1-3, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Φαραγκό (68′ Κλαβάν), Βαλουκίεβιτς, Καρμπόνι, Λυκογιάννης, Μάριν, Ρογκ, Ζάπα, Ζοάο Πέδρο, Σοτίλ (68′ Νάντεζ), Παβολέτι (75′ Τσέρι)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ντ’Αμπρόσιο, Ντε Φράι, Μπαστόνι (72′ Λαουτάρο), Νταρμιάν (58′ Γιανγκ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Πέρισιτς (46′ Χακίμι, 83′ Ντ’Αμπρόσιο), Έρικσεν (58′ Σένσι), Λουκάκου, Σάντσες

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ