Φαν ντε Φάαρτ για Μέσι : «Δεν θα γίνει ποτέ Μαραντόνα»

Φαν ντε Φάαρτ για Μέσι : «Δεν θα γίνει ποτέ Μαραντόνα»

Ο Ολλανδός άσος αναφέρθηκε στον αστέρα της Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ποτέ δεν θα μοιάσει στον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι, που σύγκριναν τον Λιονέλ Μέσι με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Άλλοι θεωρούσαν πως είναι ίδιοι, άλλοι όχι. Αυτή η διαμάχη κρατάει χρόνια και μετά τον θάνατο του Ντιεγκίτο, οι συγκρίσεις έχουν αυξηθεί.

Την δική του άποψη εξέφρασε και ο Φαν ντε Φάαρτ. Ο Ολλανδός άσος τόνισε πως ο αστέρας της Μπαρτσελόνα δεν θα φτάσει ποτέ τον Ντιέγκο Μαραντόνα ενώ, παράλληλα αποθέωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα, αποκάλυψε την κόντρα που είχε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στον Άγιαξ.

Αναλυτικά είπε: «Με τον Ζλάταν ήμασταν νέοι τότε και οι δύο, ήθελε να είναι ο Νο 1 και ήθελα το ίδιο. Δεν ήμασταν φίλοι, αλλά ήμασταν συμπαίκτες στο γήπεδο. Ήταν Νο 9 και ήμουν το Νο 10. Δεν ήταν ο Ιμπραΐμοβιτς ο καλύτερος παίκτης που έχω συνεργαστεί αλλά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ήμουν τυχερός που έπαιζα μαζί του στη Ρεάλ. Μιλάμε για μια «μηχανή» ικανή να πετύχει 700 γκολ στην καριέρα του. Δεν θα υπάρξει ξανά άλλος παίκτης όπως αυτός ή ο Λιονέλ Μέσι. Παρεμπιπτόντως προτιμώ τον Ρονάλντο, λόγω της νοοτροπίας του και επειδή κερδίζει παντού. Ο Ρομάριο ήταν το είδωλο μου, αλλά ο Μαραντόνα είναι ο καλύτερος όλων των εποχών.

Πέτυχε κάτι το μοναδικό στη Νάπολι. Κέρδισαν μόνο δύο Scudetto στην ιστορία τους χάρη σε αυτόν. Ο Μέσι είναι πρωταθλητής αλλά, πιστέψτε με, αν θα πήγαινε σε έναν σύλλογο όπως το Αμβούργο, θα βελτιωνόταν αλλά δεν θα κέρδιζαν τίτλους όπως έκανε ο Ντιέγκο με τη Νάπολι και την Αργεντινή. Δεν μπορεί να τον ξεπεράσει»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ