«Καταιγιστική» Ρόμα στην έδρα της Μπολόνια (1-5), από την… κόλαση στον παράδεισο η Νάπολι (2-1), νίκη με στυλ για την Ατάλαντα (3-0)

«Καταιγιστική» Ρόμα στην έδρα της Μπολόνια (1-5), από την… κόλαση στον παράδεισο η Νάπολι (2-1), νίκη με στυλ για την Ατάλαντα (3-0)

Σαν σίφουνας πέρασε από την έδρα της Μπολόνια η καταιγιστική Ρόμα (1-5), έπαιξε με τη «φωτιά» αλλά δεν... κάηκε η Νάπολι (2-1), σημαντική νίκη της Αταλάντα επί της Φιορεντίνα με 3-0.

Σε παράσταση για ένα ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι στην έδρα της Μπολόνια η Ρόμα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Serie A! Τη συνέτριψε με 5-1, πετυχαίνοντας μάλιστα και τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο!

Στο 15ο λεπτό, το σκορ ήταν ήδη στο 3-0 με τους Πόλι (5′ αυτ.), Τζέκο (11ο λεπτό) και Πελεγκρίνι (15ο λεπτό) να διαμορφώνουν το μέχρι εκείνη τη χρονική στιγμή αποτέλεσμα. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Ρωμαίους να προηγούνται με 5-1. Οι φιλοξενούμενοι στο δεύτερο ημίχρονο έριξαν τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι στο τελικό σκορ.

Η Ρόμα, με τη νίκη της αυτή, «σκαρφάλωσε» στη πέμπτη θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς.

Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής που διεξαγόταν την ίδια ώρα, η Νάπολι κατάφερε, με ανατροπή, να λυγίσει την αντίσταση της Σαμπντόρια και να επικρατήσει στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» με 2-1.

Ο Γιάνκτο άνοιξε το σκορ στο 20′ για τη Σαμπντόρια, με τους Λοζάνο και Μπετάνια να φέρνουν «τούμπα» το ματς… Ο Κώστας Μανωλάς ήταν βασικός στην ενδεκάδα των «παρτενοπέι».

Τρίτη στη βαθμολογία η Νάπολι με 23 βαθμούς, ένα πόντο διαφορά από τη δεύτερη Ίντερ και τρεις μακριά από τη πρωτοπόρο Μίλαν…

Τέλος, στην αναμέτρηση στο Μπέργκαμο, η Αταλάντα δεν αντιμετώπισε προβλήματα κόντρα στη Φιορεντίνα, πάτησε «γκάζι» και πήρε τη νίκη με 3-0, αλλά και τεράστια βαθμολογική «ανάσα» για τη συνέχεια. Έφτασε τους 17 βαθμούς σε δέκα παιχνίδια, όσους έχει και η Λάτσιο. 17η (μία θέση πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού) η Φιορεντίνα με εννιά βαθμούς!

Γκόσενς (44′), Μαλινόφσκι (55′) και Τολόι (63′) τα γκολ για τους γηπεδούχους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ