Τζένοα – Γιουβέντους 1-3 : «Καθάρισε» από την άσπρη βούλα ο Ρονάλντο

Τζένοα – Γιουβέντους 1-3 : «Καθάρισε» από την άσπρη βούλα ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφτασε τις 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους και το γιόρτασε με δύο γκολ από ισάριθμα πέναλτι δίνοντας τη νίκη με 3-1 κόντρα στη Τζένοα.

Δύσκολη νίκη για τη Γιουβέντους που επικράτησε με 3-1 εκτός έδρας της Τζένοα έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι, έφτασε τα 31 στο 2020 και γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο τις 100 εμφανίσεις του με τη Γιούβε.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες συγκινήσεις με τη Γιουβέντους να απειλεί με τους ΜακΚένι και Μπονούτσι αλλά οι κεφαλιές τους δεν βρήκαν στόχο ενώ μια καλή στιγμή είχε και ο Κριστιάνο. Τα γκολ ήρθαν τελικά στο δεύτερο μέρος.

Αρχικά, στο 57′ η Γιουβέντους άνοιξε το σκορ όταν ο ΜακΚένι έδωσε στον Ντιμπάλα που πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 0-1. Δύο λεπτά αργότερα μάλιστα οι «μπιανκονέρι» σκόραραν με τον Κιέζα αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 61′ η Τζένοα έκανε το 1-1 με τον Πελεγκρίνι να βγάζει σέντρα για τον Στουράρο που έκανε σκόραρε και έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Πίρλο. Η λύση τελικά δόθηκε από το σημείο του πέναλτι κι ενώ ακυρώθηκε ακόμη ένα γκολ του Ντιμπάλα ενδιάμεσα.

Στο 76′ και στο 89′ ο Ρονάλντο σκόραρε με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι και έδωσε τη νίκη στη Γιουβέντους που μείωσε στους τρεις βαθμούς από τη Μίλαν αλλά με ματς παραπάνω.

Τζένοα: Περίν, Γκολντανίγκα, Μπάνι, Μασιέλο, Πελεγκρίνι, Λεραγκέρ, Ραντοβάνοβιτς (82′ Κάσο), Ροβέλα (82′ Πάντεφ), Στουράρο (67′ Μπεχράμι), Πιάτσα (73′ Σομουρόντοφ), Σκαμάκα (67′ Ντέστρο)

Γιουβέντους: Σέζνι, Χουαρδάδο, Μπονούτσι, Ντε Λιχτ (90′ Ντραγκουσίν), Άλεξ Σάντρο, ΜακΚένι, Μπετανκούρ, Ραμπιό (67′ Μοράτα), Κιέζα (83′ Μπερναντέσκι), Ντιμπάλα (83′ Κουλουσέφσκι), Κριστιάνο Ρονάλντο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ