Ίντερ – Κροτόνε 1-1

Ίντερ – Κροτόνε 1-1

Δύο μήνες αναζητά μια νίκη στην Ιταλία η Ίντερ η οποία το Σάββατο (04/02) παραχώρησε ισοπαλία στην Κροτόνε (1-1). Ισοπαλία και για την Τορίνο κόντρα στην Σαμπντόρια με το ίδιο σκορ.

Με τον Μάουρο Ικάρντι απόντα για πρώτη φορά στη σεζόν, η Ίντερ υποδέχτηκε την Κροτόνε σε ένα παιχνίδι το οποίο θα μείνει στην Ιστορία της για έναν όχι και τόσο τιμητικό λόγο! Με έξι ισοπαλίες και δύο ήττες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια οι νερατζούρι ισοφάρισαν το ευρύτερο σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων τους στη Seria A.

Ο Έντερ Μάρτινς μπορεί να άνοιξε το  σκορ για τους γηπεδούχους με δυνατή κεφαλιά στο 23ο λεπτό εκμεταλλευόμενος την εκτέλεση κόρνερ του Μπρόζοβιτς, όμως η Κροτόνε ισοφάρισε στο 60′ με τον Αντρέα Μπαρμπέρις να «νικά» τον Χαντάνοβιτς για το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι έμεινε έτσι για 10ο συνεχόμενο παιχνίδι (8 στο πρωτάθλημα συν 2 στο κύπελλο) στις εγχώριες διοργανώσεις μακριά από την νίκη (είχε κερδίσει την Πορντενόνε στα πέναλτι για το Κύπελλο) και νιώθει καυτή την ανάσα της Ρόμα! Για να εντοπίσει κανείς την τελευταία της νίκη, πρέπει να ανατρέξει στις 3 Δεκεμβρίου όταν είχε φιλοδωρήσει την Κιέβο με πέντε γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=K0MQPEeyg3k

Σαμπντόρια – Τορίνο 1-1

Η βασίλισσα των ισοπαλιών, ξαναχτύπησε. Η φετινή Τορίνο είναι… ανήμπορη να χάσει. Αλλά και να νικήσει. Πως αλλιώς άλλωστε, όταν έχει 12 ισοπαλίες στα 23 ματς της Serie A που έχει δώσει ως τώρα. Έτσι και στο Λουίτζι Φεράρις της Σαμπντόρια. Μπορεί οι Γενοβέζοι να προηγήθηκαν πολύ νωρίς με τον Τορέιρα στο 11’, αλλά η Τορίνο βρήκε την απάντηση γρήγορα με τον Άκουα να κάνει το 1-1 στο 25’ μετά από δημιουργία του Ιάγο Φαλκέ. Η Γκρανάτα άντεξε μάλιστα και κράτησε την ισοπαλία παρά την αποβολή του Άκουα στο 73’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόβοντας βαθμούς από τη Σαμπντόρια που κυνηγά τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

https://www.youtube.com/watch?v=D8I58JWzjTo

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ