Ετοιμάζει πρόταση για τον Τσάκα η Ίντερ (pic)

Ετοιμάζει πρόταση για τον Τσάκα η Ίντερ (pic)

Ο ιταλικός σύλλογος δείχνει διατεθημένη να κάνει δικό της τον Γκράνιτ Τσάκα...

Ο Γκράνιτ Τσάλα δεν περνάει και τις καλύτερες μέρες του στην Άρσεναλ. Ο 28χρονος μέσος είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν απογοητεύσει περισσότερο φέτος και το γεγονός ότι είναι αρχηγός του αγγλικού συλλόγου, κάνει ακόμη πιο δύσκολη τη θέση του.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα ήθελαν να δουν τον διεθνή χάφ να αποχωρεί το συντομότερο από τους «κανονιέρηδες». Σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί η Ίντερ. Ο ιταλικός σύλλογος είναι έτοιμος να κάνει επίσημη κρούση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του έμπειρου μέσου.

Μάλιστα, η ομάδα του Κόντε θα κινηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη για να κάνει δικό της τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρίσκεται στο Λονδίνο εδώ και τέσσερα χρόνια. Βέβαια, στις διαπραγματεύσεις ίσως μπει και το όνομα του Κρίστιαν Έρικσεν, τον οποίο θέλει ο Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ.

Τέλος, να θυμίσουμε πως στο Νησί, ο Τσάκα μετράει συνολικά 190 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 12 τέρματα και 18 ασίστ. Με το εθνόσημο της Ελβετίας, έχει 85 παρουσίες και είναι από τις μονάδες που έχουν ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση της εθνικής ομάδας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ