Πάρμα – Γιουβέντους 0-4 : Πάρτι της Γιουβέντους στο Ένιο Ταρντίνι

Πάρμα – Γιουβέντους 0-4 : Πάρτι της Γιουβέντους στο Ένιο Ταρντίνι

Από το πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αντρέα Πίρλο καθάρισε την υπόθεση τρίποντο. Η Γιουβέντους φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ την Πάρμα και βρίσκεται στο -1 από την κορυφή και τη Μίλαν.

Περίπατος της Γιουβέντους στο Ένιο Ταρντίνι.

Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο έκανε ότι ήθελε την Πάρμα, επικρατώντας εύκολα με 4-0. Οι Μπιανκονέρι είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που βρήκε δίχτυα δυο φορές, με τους Κουλουσέφσκι και Μοράτα να προσθέτουν τα ονόματά τους στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ.

Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για την Γιουβέντους, που βρίσκεται στην 3η θέση με 27 πόντους και στο -1 από την κορυφή και τη Μίλαν. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 15η θέση της Serie A με 12 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Σάντρο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Κουλουσέβσκι με όμορφο πλασέ στο 2ο δοκάρι, έγραψε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα, o Μοράτα σέντραρε από αριστερά και ο Κριστιάνο με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο τέρμα για την Γιουβέντους.

Η Γιούβε συνέχισε με το πόδι στο… γκάζι και στο 48ο λεπτό ο Ράμσεϊ άνοιξε αριστερά στον Ρονάλντο που με διαγώνιο σουτ έκανε το 0-3.

Στο 85΄, ο Μοράτα με κεφαλιά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα του θριάμβου για τους Μπιανκονέρι.

ΠΑΡΜΑ: Ζέπε, Ιακοπίνι (60’ Μπούσι), Γκαλιόλο, Κούρτιτς (85’ Μπρούχμαν), Άλβες, Σομ, Κορνέλιους (61’ Ινγκλέζε), Οσόριο, Κούτσκα (61’ Σιπριέν), Ερνάνι, Ζερβινιό (46’ Καραμό)

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Μπουφόν, Ντε Λιχτ, Ντανίλο, Σάντρο, Μπονούτσι (76’ Κουαδράδο), ΜακΚένι (76’ Πορτανόβα), Μπεντανκούρ, Ράμσεϊ (68’ Μπερναρντέσκι), Κουλουσέβσκι, Μοράτα, Ρονάλντο (82’ Κιέζα)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ