Τορίνο-Μπολόνια 1-1

Τορίνο-Μπολόνια 1-1

Η Τορίνο δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Μπολόνια και με το 1-1, παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού της Serie A έπειτα από 13 αγωνιστικές...

Δεν μπορεί να σηκώσει «κεφάλι» η Τορίνο. Ο ιταλικός σύλλογος δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη Μπολόνια, έμεινε στο 1-1 και παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από 13 αγωνιστικές.

Τα πρώτα λεπτά ήταν αναγνωριστικά για τις δύο ομάδες. Αμφότερες πίεζαν ψηλά αλλά δεν μπορούσαν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα μέχρι την αντίπαλη περιοχή. Η κακή επιθετική λειτουργία φάνηκε από τις λιγοστές φάσεις ενώ τόσο η Τορίνο όσο και η Μπολόνια δεν κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με μοιρασμένες τελικές και χωρίς κάποια ομάδα να έχει φτάσει κοντά στο γκολ. Το τελικό σκορ του ημιχρόνου (0-0) ήταν απολύτως δίκαιο παρότι και οι δύο ήθελαν το τρίποντο. Ειδικά οι γηπεδούχοι που είναι σε δύσκολη θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και έχασαν αρκετές καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Από την άλλη, η Τορίνο έδειχνε ανήμπορη να απειλήσει την αντίπαλη εστία και προσπαθούσε να διατηρήσει έστω το «μηδέν» στην εστία της.

Τελικά, κόντρα στη ροή του αγώνα, το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 70ο λεπτό. Ο Μπελότι κέρδισε ένα φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή έπειτα από υπέροχη ενέργεια και ο Σιμόνε Βέρντι ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Ντα Κόστα δεν υπολόγισε σωστά την εκτέλεση και με έναν περίεργο τρόπο, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Έπειτα από αυτό, η Μπολόνια πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στρίμωξε τους «ταύρους» στα καρέ τους. Μετά από αφόρητη πίεση, ο Ρομπέρτο Σοριάνο υποδέχτηκε τη μπάλα στην περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ, έκανε το 1-1 για τη Μπολόνια.

Το σκορ έμεινε μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένα αποτέλεσμα που δεν τιμάει την Τορίνο, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται κολλημένη στη ζώνη του υποβιβασμού έπειτα από 13 αγωνιστικές και δείχνει ανήμπορη να σηκώσει «κεφάλι».

Τορίνο: Μιλίνκοβιτς, Ιτζο (86′ Βοϊβόντα), Μπρέμερ, Λιάνκο, Ροντρίγκες, Γκόγιακ (66’ Μέϊτε), Ρινκόν, Λινέτι, Λούκιτς, Μπελότι, Μπονατσόλι (29’ Βέρντι)

Μπολόνια: Ντα Κόστα, Ντε Σιλβέστρι (62’ Ντινγκς), Ντανίλο, Τομιγιάσου, Μέντελ, Ντομίνγκες (63’ Σούτεν), Σβάνμπεργκ (77’ Πόλι), Βινιάτο, Σοριάνο, Μπάροου, Παλάσιο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ