Λάτσιο – Νάπολι 2-0 : «Καθάρισε» τη Νάπολι και πλησίασε την τετράδα η Λάτσιο

Λάτσιο – Νάπολι 2-0 : «Καθάρισε» τη Νάπολι και πλησίασε την τετράδα η Λάτσιο

Με γκολ των Τσίρο Ιμόμπιλε και Λουίς Αλμπέρτο, η Λάτσιο υπέταξε (2-0) στο Ολίμπικο τη Νάπολι, ανεβαίνοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο -3 από την τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης περιόδου, η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι.

Πολύ σημαντικό τρίποντο στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί σε τροχιά Champions League πήρε η Λάτσιο.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι δεν άφησε κανένα περιθώριο στη Νάπολι, επικρατώντας με 2-0. Με αυτή τη νίκη, οι Λατσιάλι ανέβηκαν στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους και βρίσκονται στο -3 από την 4η Ρόμα και τις θέσεις που οδηγούν στα… αστέρια της επόμενης σεζόν. Από την άλλη, το σύνολο του Τζενάρο Γκατούζο, έχασε μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας, παραμένοντας 5η με 23 πόντους.

Η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και με το… καλησπέρα, άνοιξε το σκορ. Μόλις στο 9ο λεπτό, οι Λατσιάλι πήραν το προβάδισμα με εκπληκτική κεφαλιά του Τσίρο Ιμόμπιλε.

Ο Μάρουσιτς έβγαλε γλυκιά σέντρα και ο 30χρονος επιθετικός πήδηξε ψηλότερα από όλους, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Οσπίνα για το 1-0 των γηπεδούχων. 8ο τέρμα στο εφετινό πρωτάθλημα για τον φορ της Λάτσιο.

Οι γηπεδούχοι «καθάρισαν» την υπόθεση τρίποντο στο 56ο λεπτό. Ο Ιμόμπιλε, που ήταν και ο πρωταγωνιστής του ματς, έστρωσε στον Λουίς Αλμπέρτο που έκανε το 2-0 με όμορφο συρτό σουτ.

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου, Ατσέρμπι, Λουίζ Φελίπε (85’ Πάτρικ), Μάρουσιτς, Εσκαλάντε (80’ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο, Λατσάρι, Σάβιτς (85’ Άκπα Άκπρο), Καϊσέδο (64’ Μουρίκι), Ιμόμπιλε (80’ Περέιρα)

ΝΑΠΟΛΙ: Οσπίνα, Μακσίμοβιτς, Ρουί (64’ Γκουλάμ), Κουλιμπαλί (55’ Μανωλάς), Ντι Λορέντσο, Μπακαγιόκο (64’ Λομπότκα), Ζιελίνσκι Ρουίθ, Πολιτάνο (55’ Πολιτάνο), Πετάνια, Λοσάνο (74’ Μαλκουί)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ