Δικαιώθηκε η Νάπολι : Θα γίνει το παιχνίδι με τη Γιουβέντους!

Δικαιώθηκε η Νάπολι : Θα γίνει το παιχνίδι με τη Γιουβέντους!

Μετά από πολλή περιπέτεια, η Νάπολι δικαιώθηκε από την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή και η αναμέτρηση με τη Γιουβέντους που αρχικά είχε δοθεί στα «χαρτιά» στους «μπιανκονέρι» θα γίνει εν τέλει στο γήπεδο!

Ήταν στις αρχές του Οκτώβρη όταν η αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Νάπολι είχε δοθεί στα «χαρτιά» με 3-0 στη «γηραιά κυρία», καθώς οι «παρτενοπέι» δεν είχαν κατέβει για τον αγώνα λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού. Η Νάπολι είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στο Τορίνο για τη μεγάλη αναμέτρηση με τη Γιουβέντους, ωστόσο το Γραφείο Δημόσιας Υγείας έριξε απαγορευτικό, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μη διεξάγεται ποτέ.

Η Γιουνέντους ωστόσο κατέβηκε κανονικά για το παιχνίδι, έβγαλε ενδεκάδα και βγήκε ακόμη και για ζέσταμα, γνωρίζοντας πως η Νάπολι δεν θα έδινε το «παρών». Έτσι η Serie A έριξε την ευθύνη στη Νάπολι και έδωσε τον αγώνα στη Γιουβέντους με 3-0.

Η δικαίωση για τη Νάπολι έμελλε να έρθει σχεδόν τρεις μήνες αργότερα. Παρότι το πρωτάθλημα και η Ομοσπονδία της χώρας απέρριψαν τις δύο εφέσεις της, η Νάπολι δεν το άφησε κάτω και δικαιώθηκε από την Ιταλική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Πλέον το «μπαλάκι» πηγαίνει στις αρχές της Serie A, η οποία πρέπει να βρει ημερομηνία και να χωρέσει στο καλεντάρι το παιχνίδι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ