Μπενεβέντο – Νάπολι 0-2

Μπενεβέντο – Νάπολι 0-2

Συνεχίζει την πορεία πρωταθλητισμού η Νάπολι που νίκησε εκτός έδρας την ουραγό Μπενεβέντο με 2-0 και παραμένει πρώτη στη βαθμολογία της Serie A μετά από 23 αγωνιστικές.

Όταν μια ομάδα θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, τέτοια ματς οφείλει να τα καθαρίζει γρήγορα και απλά. Γιατί το «η επαρχία δίνει τίτλο» δεν είναι… ελληνική εφεύρεση, αλλά ισχύει όπου παίζεται ποδόσφαιρο. Καλά τα ντέρμπι, αλλά η διάρκεια στα ματς με τους μικρομεσαίους του πρωταθλήματος είναι αυτά που δίνουν τελικά το πρωτάθλημα.

Κάπως έτσι πορεύεται και η Νάπολι. Μετά την ήττα από τη Γιουβέντους, έχει 8 αγώνες χωρίς ήττα (7 νίκες-1 ισοπαλία) και δείχνει να αντέχει ψυχολογικά να είναι αυτή που την κυνηγούν (βλέπε Γιουβέντους).

Στην έδρα λοιπόν της μικρής και ουραγού Μπενεβέντο, οι παρτενοπέι με αν γκολ σε κάθε ημίχρονο, εξασφάλισαν τη νίκη. Ο Μέρτενς στο 20’ άνοιξε το σκορ και ο Χάμσικ έκανε γκολ την ασίστ του Καγιεχόν για το τελικό 2-0. Η Νάπολι έτσι παρέμεινε μόνη πρώτη (60 βαθμοί) με τη Γιουβέντους να είναι στο κατόπι της (59 βαθμοί).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ