Μέσα Ιανουαρίου επιστρέφει ο Ζλάταν

Μέσα Ιανουαρίου επιστρέφει ο Ζλάταν

Περίπου στα μέσα Ιανουαρίου, 15-20 του μηνός, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι πιθανό να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση με τη Μίλαν.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανταποκρίνεται πολύ καλά στη θεραπεία στην οποία έχει υποβληθεί και το πόδι του πλέον βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση.

Η τελευταία εμφάνιση του Σουηδού άσου ήταν τον Νοέμβριο στη νίκη της Μίλαν με σκορ 3-1 κόντρα στη Νάπολι. Είχε σκοράρει και δύο γκολ τότε μάλιστα. Ωστόσο, στη συνέχεια αποκόμισε πρόβλημα στη γάμπα. Και έκτοτε ακολουθεί θεραπεία, με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.

Ο Στέφανο Πιόλι λοιπόν, ευελπιστεί να έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ζλάταν από τις 18 Ιανουαρίου και μετά, στον αγώνα με την Κάλιαρι. Έτσι αναφέρει το «Tuttosport» σε νεότερο δημοσίευμά του, μετά από σχετική ενημέρωση που υπήρξε για το θέμα αυτό.

Όπως και να ‘χει, με ή χωρίς Ζλάταν, η Μίλαν παραμένει στην κορυφή της Serie A. Αν επιστρέψει και ο Σουηδός όμως, πιθανότατα θα πάρει ακόμη μεγαλύτερη ώθηση. Με τελικό στόχο την επιστροφή στους τίτλους…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ