Ανέβηκε στην τρίτη θέση η Ρόμα (1-0), εντυπωσιακές νίκες για Νάπολι (1-4) και Αταλάντα (5-1)

Ανέβηκε στην τρίτη θέση η Ρόμα (1-0), εντυπωσιακές νίκες για Νάπολι (1-4) και Αταλάντα (5-1)

Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια και ανέβηκε στην τρίτη θέση της Serie A με 30 βαθμούς, ενώ η Νάπολι διέλυσε με 4-1 εκτός έδρας την Κάλιαρι και έφτασε τους 28 βαθμούς. Εντυπωσιακή η Αταλάντα απέναντι στη Σασουόλο (5-1), γκέλα για τη Λάτσιο που ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Τζένοα.

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Ρόμα κόντρα στη Σαμπντόρια (1-0) για την 15η αγωνιστική της Serie A, η οποία την έφερε στην τρίτη θέση με 30 βαθμούς.

Η Νάπολι ακολουθεί με 28 βαθμούς, η οποία δεν δυσκολεύτηκε καθόλου καθόλου στην έδρας της Κάλιαρι (1-4), όπως εύκολο έργο είχε και η Αταλάντα που διέλυσε την Σασουόλο με 5-1 και ανέβηκε στην έκτη θέση με 25 βαθμούς. Γκέλαρε με το «καλημέρα» του 2021 η Λάτσιο στην έδρα της Τζένοα μένοντας στο 1-1.

Ρόμα – Σαμπντόρια 1-0

Η Ρόμα επικράτησε 1-0 της Σαμπντόρια και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται πλέον στο -6 από την κορυφή.

Οι Ρωμαίοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έχασαν πολλές ευκαιρίες και τελικά τη λύση έδωσε ο Τζέκο στο 72′ ο οποίος έδωσε μια σημαντική νίκη στην ομάδα του.

Κάλιαρι – Νάπολι 1-4

Εντυπωσιακό ξεκίνημα για το 2021 πραγματοποίησε η Νάπολι, η οποία πέρασε σαν… σίφουνας από την έδρα της Κάλιαρι (1-4) και μπήκε στην τετράδα της βαθμολογίας.

Ο Ζιελίνσκι άνοιξε το σκορ στο 25′, ο Πέδρο ισοφάρισε στο 60′ αλλά ο επιθετικός των «παρτενοπέι» σκόραρε ξανά για το 1-2 στο 62′. Τρία λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς, με τον Λυκογιάννη να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήνει την Κάλιαρι με δέκα παίκτες.

Η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό της πλεονέκτημα, σημειώνοντας το 1-3 με τον Λοθάνο στο 74′, ενώ ο Ινσίνιε διαμόρφωσε με πέναλτι το τελικό 1-4 στο 86′.

Αταλάντα – Σασουόλο 5-1

Ιδανικό ήταν και το ξεκίνημα της Αταλάντα στη νέα χρονιά, η οποία έκανε «πάρτι» απέναντι στη Σασουόλο (5-1) και επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία της με τη Μπολόνια, φτάνοντας τους 25 βαθμούς.

Ο Ζαπάτα έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους μόλις στο 11′, με τον Πεσίνα να κάνει το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Ο Ζαπάτα σημείωσε το 3-0 στο 49′ και ο Γκόζενς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 στο 57′.

Η ομάδα του Γκασπερίνι έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο και ο Μουριέλ στο 68′ έκανε το 5-0, με τον Κίρικες στο 75′ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Πάρμα – Τορίνο 0-3
Σπέτσια – Βερόνα 0-1
Τζένοα – Λάτσιο 1-1
Φιορεντίνα – Μπολόνια 0-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ