Μπενεβέντο – Μίλαν 0-2 : Διπλό… κορυφής για τη Μίλαν

Μπενεβέντο – Μίλαν 0-2 : Διπλό… κορυφής για τη Μίλαν

Συνεχίζει απτόητο το... τρένο της Μίλαν! Η ομάδα του Πιόλι πέρασε (0-2) και από το Ciro Vigorito, ανεβαίνοντας ξανά στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.

Αυτή η Μίλαν δε σταματά πουθενά, με τους οπαδούς της ήδη να κάνουν όνειρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος για πρώτη φορά μετά το 2011!

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο 2021, περνώντας και από την έδρα της Μπενεβέντο με 2-0. Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τους «ροσονέρι» που επέστρεψαν στην κορυφή της Serie A. Η Μίλαν βρίσκεται στους 37 βαθμούς, στο +1 από τη 2η Ίντερ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι παρέμειναν στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 πόντους.

Από τα πρώτα λεπτά, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν φορτσάτοι, κερδίζοντας πέναλτι. Στο 13ο λεπτό, ο Κεσιέ ανέλαβε την εκτέλεση, βάζοντας μπροστά στο σκορ τη Μίλαν.

Με τη συμπλήρωση 20 λεπτών η Μπενεβέντο έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Καπράρι να γυρίζει και τον Ινσίνιε να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Ντοναρούμα! Στο 33′ οι «ροσονέρι» έμειναν με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τονάλι για μαρκάρισμα στον Ιονίτα.

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η Μίλαν καθάρισε την υπόθεση τρίποντο, με τον Ρέμπιτς να περνά ωραία για τον Λεάο που τελείωσε εξαιρετικά τη φάση για το 0-2.

Οι Ροσονέρι πρόσθεσαν άλλους τρεις πόντους στο… σακούλι τους και φορτσάρουν για τον τίτλο.

ΜΠΕΝΕΒΕΝΤΟ: Μοτνιπό, Λετίτσια (39′ Ιμπρότα), Τούια (62′ Φουλόν), Γκλικ, Μπάρμπα, Χετεμάι, Στσιαταρέλα, Ιονίτα, Ινσίνιε (81′ Σάου), Καπράρι (81′ Ντι Σέριο), Λαπαντούλα

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια (81′ Κόντι), Κιάερ (81′ Καλουλού), Ρομανιόλο, Ντάλοτ, Τονάλι, Κεσιέ, Μπραχίμ (36′ Κρούνιτς), Τσαλχάνογλου, Ρέμπιτς (70′ Καστιγιέχο), Ραφαέλ Λεάο

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ