Γιουβέντους : Θετικός στον Covid-19 ο Άλεξ Σάντρο

Γιουβέντους : Θετικός στον Covid-19 ο Άλεξ Σάντρο

Ο Άλεξ Σάντρο βρέθηκε θετικός στον ιό και τέθηκε ήδη σε καραντίνα όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακόμη ένα κρούσμα κορωνοϊού στο ιταλικό ποδόσφαιρο, με τον Άλεξ Σάντρο της Γιουβέντους να βγαίνει θετικός μετά από έκτακτο τεστ ανίχνευσης της Covid-19, που έκαναν οι πρωταθλητές Ιταλίας στον Βραζιλιάνο ακραίο αμυντικό.

Ο 29χρονος αριστερός φουλ μπακ, που αγωνίστηκε την Κυριακή (3/1) στην εντός έδρας νίκη της «Μεγάλης Κυρίας» με την Ουντινέζε (4-1), μπήκε ήδη σε δεκαήμερη καραντίνα, όπως ανακοίνωσαν οι «μπιανκονέρι» τη Δευτέρα (4/1).

«Η Γιουβέντους ανακοινώνει, πως έπειτα από την εμφάνιση ελαφρών συμπτωμάτων, ο Άλεξ Σάντρο υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως είναι θετικός στην Covid-19. Το κλαμπ είναι σε επαφή με τις υγειονομικές αρχές για να καθορίσει μια αποτελεσματική εφαρμογή των πρωτοκόλλων που απαιτούνται για τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας», ανέφερε η ανακοίνωση της «Βάκια Σινιόρα».

Η «Γιούβε» θ΄ αντιμετωπίσει την Τετάρτη (6/1) την Μίλαν στο «Σαν Σίρο» χωρίς τον Βραζιλιάνο άσο, στην προσπάθειά της να μειώσει την απόσταση των 10 βαθμών που τη χωρίζει απ’ τους «ροσεονέρι» και την κορυφή της βαθμολογίας της Serie A.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ