Σκρίνιαρ : « Ευχαριστημένος που έμεινα στην Ιντερ»

Σκρίνιαρ : « Ευχαριστημένος που έμεινα στην Ιντερ»

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ παρέμεινε στην Ίντερ, με τον έμπειρο αμυντικό να δηλώνει δικαιωμένος για την επιλογή του.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ αποτελεί εγγύηση για τα μετόπισθεν της Ίντερ, με τον Σλοβένο να είναι η… κολόνα της άμυνας των «νερατζούρι».

Το περασμένο καλοκαίρι, ο Σκρίνιαρ βρέθηκε κοντά στην έξοδο από την Ίντερ, με τον έμπειρο αμυντικό να αναφέρεται στις φήμες που υπήρχαν για ενδιαφέρον της Τότεναμ.

Ο χρόνος συμμετοχής του έχει αυξηθεί κατά πολύ την εφετινή σεζόν, με τον 25χρονο παίκτη να δηλώνει ευχαριστημένος στην ομάδα του Αντόνιο Κόντε.

«Είναι δύσκολο να πω αν ήμουν ευχαριστημένος με τις φήμες για την Τότεναμ, γιατί ήθελα να μείνω εδώ. Δεν έπαιξα πολύ πέρσι κάτι το οποίο δεν μου άρεσε, αλλά ήμουν χαρούμενος για την ομάδα και την πορεία της», ανέφερε αρχικά ο 25χρονος στόπερ, τονίζοντας στη συνέχεια πως: «Τώρα επέστρεψα σε καλό επίπεδο και έχω αυξημένο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με πέρσι, οπότε είμαι ευχαριστημένος».

Επιπλέον, ο Σκρίνιαρ κλήθηκε να σχολιάσει και τη μάχη του τίτλου στη Serie A, λέγοντας πως η Ιντερ πρέπει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της: «Κάθε ομάδα πιστεύει ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο, το ίδιο πιστεύουμε και εμείς. Εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά, αφού κάθε αγώνας μπορεί να είναι καθοριστικός για εμάς»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ