Νέο κρούσμα στη Γιουβέντους : Θετικός στον κορωνοϊό και ο Κουαδράδο!

Νέο κρούσμα στη Γιουβέντους : Θετικός στον κορωνοϊό και ο Κουαδράδο!

Μετά τον Αλεξ Σάντρο βγήκε θετικός στον κορωνοϊό και ο Χουάν Κουαδράδο, ενώ ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει πυρετό, όπως αποκάλυψε ο Αντρέα Πίρλο.

Αυξάνονται τα κρούσματα κορωνοϊού στο στρατόπεδο της Γιουβέντους, αφού μετά τον Αλεξ Σάντρο βγήκε θετικός στον Covid-19 ο Χουάν Κουαδράδο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, όπως και ο συμπαίκτης του, θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί με την Μίλαν, ενώ αναμένονται τα νέα τεστ για να φανεί εάν υπάρχει διασπορά του κορωνοϊού στο εσωτερικό της ιταλικής ομάδας.

Οσον αφορά στον Κολομβιανό δεξιό μπακ – χαφ, είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα, όπως και ο Βραζιλιάνος επίσης αριστερός μπακ – χαφ.

Στο μεταξύ, ο Αντρέα Πίρλο μιλώντας για το παιχνίδι με την Μίλαν, αποκάλυψε ότι ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει πυρετό. Ο Αργεντινός επιθετικός ήταν από τους πρώτους παίκτες της Γιουβέντους που είχε περάσει κορωνοϊό την περσινή σεζόν. «Ανάλογα με τα αποτελέσματα των τεστ θα αποφασίσουμε και την ενδεκάδα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ψάξουμε για άλλοθι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της Γιουβέντους και πρόσθεσε: «Ο Ντιμπάλα χθες είχε λίγο πυρετό, αλλά σήμερα είναι καλύτερα και πιστεύω ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ