«Κάζο» και πισωγύρισμα για την Ίντερ (2-1), τρίτη συνεχόμενη νίκη η Ρόμα (1-3)

«Κάζο» και πισωγύρισμα για την Ίντερ (2-1), τρίτη συνεχόμενη νίκη η Ρόμα (1-3)

«Σφαλιάρα» για την Ίντερ καθώς ηττήθηκε με 2-1 από τη Σαμπντόρια και παρέμεινε στο -1 από τη Μίλαν η οποία ωστόσο αγωνίζεται το βράδυ κόντρα στη Γιουβέντους. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τη Ρόμα που έφυγε με το διπλό (1-3) από την έδρα της Κροτόνε και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ανώμαλη προσγείωση για την Ίντερ η οποία μετά από οχτώ συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και τη μεγάλη επικράτηση με 6-2 κόντρα στην Κροτόνε, ηττήθηκε στη Γένοβα από τη Σαμπντόρια και παρέμεινε στο -1 από την κορυφή και τη Μίλαν, η οποία ωστόσο έχει έναν αγώνα λιγότερο, καθώς θα αντιμετωπίσει το βράδυ τη Γιουβέντους στο Μιλάνο.

Τρίτη συνεχόμενη νίκη για την αναγεννημένη Ρόμα, που πέρασε εύκολα από την έδρα της Κροτόνε και παρέμεινε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά της από την κορυφή στους 4 βαθμούς…

Σαμπτόρια – Ίντερ 2-1

Έπρεπε να περάσουν 11 αγωνιστικές για να γευτεί ξανά μία ήττα στο πρωτάθλημα η Ίντερ… Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις οχτώ σερί νίκες στη Serie A, αλλά ούτε στην «6αρα» κόντρα στην Κροτόνε, καθώς εμφανίστηκε αρκετά κουρασμένη στη Γένοβα κόντρα στη Σαμπντόρια και ηττήθηκε με 2-1.

Ο παλιός γνώριμος των «νερατζούρι», Αντόνιο Καντρέβα, ήταν αυτός που «πλήγωσε» την Ίντερ, καθώς έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους στο 23ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Λίγα λεπτά αργότερα, η Σαμπντόρια διπλασίασε τα τέρματα της με ακόμη έναν «πρώην» να σκοράρει, καθώς ο Κεϊτά Μπαλντέ έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στο 2-0.

Η Ίντερ μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Ντε Φράι, ωστόσο η κούραση ήταν εμφανέστατη, με το 2-1 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα…

Κροτόνε – Ρόμα 1-3

Την τρίτη συνεχόμενη της νίκη πήρε η Ρόμα, καθώς επικράτησε εύκολα στην έδρα της Κροτόνε με 3-1, μειώνοντας τη διαφορά της από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς. Η ομάδα της πρωτεύουσας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έβαλε τις βάσεις για το διπλό από πολύ νωρίς.

Μόλις στο 8ο λεπτό ο Μαγιοράλ έδωσε «κεφάλι» στους «τζιαλορόσι» μετά από ασίστ του Μικχιταριάν, ενώ στο ημίωρο ο Ισπανός σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του γκολ, γράφοντας το 2-0 για τη Ρόμα.

Πέντε λεπτά αργότερα ο Μικχιταριάν έγραψε το 3-0 για τους φιλοξενούμενους «κλειδώνοντας» οριστικά το «τρίποντο». Το μόνο που κατάφερε η Κροτόνε, ήταν να μειώσει με τον Γκόλεμιτς στο 71ο λεπτό.

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Κάλιαρι – Μπενεβέντο 1-2

Αταλάντα – Πάρμα 3-0

Μπολόνια – Ουντινέζε 2-2

Κροτόνε – Ρόμα 1-3

Λάτσιο – Φιορεντίνα 2-1

Σαμπντόρια – Ίντερ 2-1

Σασουόλο – Τζένοα 2-1

Τορίνο – Βερόνα 1-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ