Μπενεβέντο – Αταλάντα 1-4

Μπενεβέντο – Αταλάντα 1-4

Έχοντας τον Γιόσιπ Ίλισιτς σε μεγάλα κέφια (1 γκολ, 2 ασίστ), η Αταλάντα πέρασε εύκολα από την έδρα της Μπενεβέντο επικρατώντας με 4-1, ανεβαίνοντας έτσι και πάλι στην τετράδα.

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, η Αταλάντα είχε τον Γιόσιπ Ίλισιτς σε μεγάλη μέρα, καθώς ο Σλοβένος είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του Γκασπερίνι με 4-1 κόντρα στην Μπενεβέντο.

Ανέβηκε και πάλι στην τέταρτη θέση η «Ντέα» και πλέον βρίσκεται στο -6 από την πρωτοπόρο Μίλαν.

Καλύτερη από το ξεκίνημα του παιχνιδιού ήταν η Αταλάντα, καθώς απείλησε δύο φορές στο δεκάλεπτο με τον Ίλισιτς και τον Ζαπάτα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει να κερδίσει τον Μοντιπό. Οι «μπεργκαμάσκι» δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα με τον Ίλισιτς να σκοράρει για την ομάδα του Γκασπερίνι και να γράφει στο 30ο λεπτό το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου…

Η Μπενεβέντο ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο πρώτο μισό του δεύτερου μέρους και το απέδειξε από νωρίς. Μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μάρκο Σάου βρέθηκε σε θέση βολής και ισοφάρισε για τους γηπεδούχους, γράφοντας το 1-1 στο 50′.

Κάπου εκεί ανέλαβε και πάλι ο Ίλισιτς για την «Ντέα». Στο 69ο λεπτό έδωσε πάσα «πάρε – βάλε» στον Τολόι, ο οποίος δεν αστόχησε, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Αταλάντα. Δύο λεπτά αργότερα ο Σλοβένος «σέρβιρε» ακόμη ένα γκολ, αυτή τη φορά στον Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος από κοντά έγραψε το 3-1.

Τέσσερα λεπτά πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας, ο Μουριέλ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα του Γκασπερίνι, «κλειδώνοντας» μία πολύ σημαντική νίκη για την Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ