Μίλαν – Τορίνο 2-0

Μίλαν – Τορίνο 2-0

Η Μίλαν νίκησε με 2-0 την Τορίνο χάρη σε γκολ των Λεάο και Κεσί από το πρώτο ημίχρονο, άφησε πίσω την ήττα από την Γιουβέντους και έφυγε στο +4 από τη δεύτερη Ίντερ. Επέστρεψε στη δράση ο Ζλάταν.

Ήσυχο βράδυ είχε η Μίλαν απέναντι στην Τορίνο. Η ομάδα του Πιόλι επικράτησε με 2-0 της «Γκρανάτα» στο Σαν Σίρο και ξεπέρασε την πρώτη ήττα της σεζόν από τη Γιουβέντους. Στο +4 από την Ίντερ πλέον οι «ροσονέρι» αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Επέστρεψε στη δράση ο Ζλάταν που πέρασε αλλαγή στο 85′.

Η Μίλαν άνοιξε το σκορ στο 25’ όταν ύστερα από υπέροχη ομαδική προσπάθεια, η μπάλα έφτασε στον Λεάο που έκανε το 1-0. Έντεκα λεπτά αργότερα η Μίλαν πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Κεσί να ευστοχεί σε πέναλτι και ουσιαστικά να «καθαρίζει» το ματς.

Στη συνέχεια η Τορίνο είχε ένα δοκάρι με τον Ροντρίγκες, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε με το 2-0 να είναι το τελικό σκορ. Στα αξιοσημείωτα πως Σάντρο Τονάλι και Μπραΐμ Ντίαθ αποχώρησαν τραυματίες για τους γηπεδούχους που δεν σταματούν να μετρούν απώλειες φέτος. Παρ’ όλα αυτά αντέχουν και δεν λένε να αποχωριστούν την κορυφή.

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κίερ, Ρομανιόλι, Καλάμπρια, Ερναντές, Τονάλι (54’ Νταλότ), Κεσί, Μπραΐμ Ντίαθ (60’ Τσαλχάνογλου), Καστιγιέχο, Χάουγκε (85’ Μαλντίνι), Ράφαελ Λεάο (85’ Ιμπραΐμοβιτς)

Τορίνο (Μάρκο Τζαμπάολο): Σιρίγκου, Ιτσο (64’ Τζάτζα), Λιάνκο, Μπρέμερ, Ρινκόν (73’ Σέγκρε), Γκογιάκ (46’ Λινέτι), Ροντρίγκες (64’ Μούρου), Σινγκό, Λούκιτς, Κόντι, Μπελότι (86’ Μπονατσόλι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ