Γιουβέντους – Σασουόλο 3-1

Γιουβέντους – Σασουόλο 3-1

Η Μεγάλη Κυρία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην μαχητική Σασουόλο, που έπαιζε για ένα ημίχρονο με δέκα παίκτες, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη - Στο -7 από την πρωτοπόρο Μίλαν, με ένα ματς λιγότερο η ομάδα του Πίρλο.

Ιδρωσε, αλλά τα κατάφερε. Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε απέναντι στη μαχητική Σασουόλο, αλλά στο τέλος πήρε το πολυπόθητο τρίποντο της νίκης.

Η Μεγάλη Κυρία επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Κυριακόπουλου, για την 17η αγωνιστική της Serie A και ανέβηκε στην 4η θέση, έχοντας διαφορά 7 πόντων από την πρωτοπόρο Μίλαν, αλλά και ένα ματς λιγότερο. Η ομάδα του Ανδρέα Πίρλο αντιμετώπισε πολλά απέναντι στην Σασουόλο, η οποία παρότι έπαιζε με δέκα παίκτες σε όλο το δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε στο 58’ και έμεινε όρθια μέχρι το 82’, όταν ο Ράμσεϊ έκανε το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 90+2’. Η Γιουβέντους παρέμεινε ζωντανή στη μάχη του τίτλου και συνεχίζει το κυνήγι της Μίλαν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι στο 9ο λεπτό απείλησαν για πρώτη φορά, με κεφαλιά του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κονσίλι όμως είπε «όχι» στον Πορτογάλο, ενώ δύο λεπτά αργότερα απέκρουσε το σουτ του Φραμπότα. Στο 25’ ο CR7 βρέθηκε σε θέση βολής, σούταρε, αλλά Κίρικετς έπεσε και έσωσε με τάκλιν. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο διαιτητής απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ομπιάνγκ για το δολοφονικό μαρκάρισμα στον Κιέζα. Ενα λεπτό αργότερα η Γιουβέντους έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Κουλουσέβσκι κατάφερε να αστοχήσει σε κενό τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουβέντους ανέβασε την πίεσή της και στο 50’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η μπάλα στρώθηκε στον Ντανίλο και αυτός με ωραίο δυνατό διαγώνιο σουτ την έστειλε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Η χαρά των γηπεδούχων ωστόσο κράτησε μόλις για οκτώ λεπτά, αφού στο 58’ ο Τραορέ βρήκε ωραία τον Ντεφρέλ, αυτός έφερε την μπάλα μπροστά του, απέφυγε τους Μπονούτσι και Ντεμιράλ και πλάσαρε από κοντά, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 1-1.

Στο 67’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Κιέζα, ενώ στο 74’ ο Κονσίλι είπε «όχι» για μια ακόμα φορά στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σασουόλο και το άγχος άρχισε να κυριεύει τον Ανδρέα Πίρλο. Μέχρι το 82’, όταν η Μεγάλη Κυρία βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Φραμπότα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ράμσεϊ από κοντά με προβολή έκανε το 2-1. Στο 84’ ο Σέζνι απέκρουσε το σουτ του Οντέι, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στις καθυστερήσεις του αγώνα να βγαίνει στην κόντρα και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Φραμπότα, Ντανίλο, Ντεμιράλ, Mπονούτσι, Μπεντανκούρ, Αρτούρ, ΜακΚένι (19′ Ράμσεϊ, 86′ Μοράτα), Κιέζα (86’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπάλα (43’ Κουλουσέβσκι), Ρονάλντο

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μίλντιρ (73’ Οντέι), Κίρικετς (87’ Αϊχάν), Φεράρι, Κυριακόπουλος, Ομπιάνγκ, Ντζούριτσιτς, Λοκατέλι, Ντεφρέλ (67’ Μπογκά), Τραορέ, Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ