Σπέτσια – Σαμπντόρια 2-1

Σπέτσια – Σαμπντόρια 2-1

Μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι στη Σαμπντόρια με 2-1 πήρε η Σπέτσια, ξεφεύγοντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη.

Νίκη «χρυσάφι» για τη Σπέτσια, η οποία επικράτησε με 2-1 απέναντι στη Σαμπντόρια και σκαρφάλωσε στην 14η θέση της βαθμολογίας, ξεφεύγοντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη και την 18η Τορίνο των 12 βαθμών. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στην Ίντερ, η Σαμπντόρια που έμεινε στους 20 βαθμούς και στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Καλύτεροι από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι, που ευτύχησαν να προηγηθούν και να πάρουν κεφάλι στο σκορ στο 20ο λεπτό του παιχνιδιού, με τον Κλανούντιο Τέρζι να γράφει το 1-0. Άμεση ωστόσο ήταν η απάντηση της «Σαμπ» με τον φετινό συνήθη ύποπτο, Αντόνιο Καντρέβα να ισοφαρίζει μετά από τέσσερα λεπτά, γράφοντας το 1-1 για τη φιλοξενούμενη ομάδα.

Μάλιστα τρία λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε να έρθει και η ολική ανατροπή, ωστόσο το σουτ του Ιταλού πέρασε ξυστά πάνω από την εστία των γηπεδούχων με το 1-1 να μένει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, η Σπέτσια ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα, μετουσιώνοντας το καλό της διάστημα ξανά σε γκολ. Στο 61ο λεπτό, ο Ενζολά ευστόχησε από τα έντεκα βήματα, δίνοντας και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Το 2-1 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, με τη Σπέτσια να παίρνει ένα υπερπολύτιμο «τρίποντο» απέναντι στη Σαμπντόρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ