Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να ανανεώσει στη Μίλαν

Ο Ιμπραΐμοβιτς θέλει να ανανεώσει στη Μίλαν

Ο Σουηδός σούπερ σταρ τόνισε πως θέλει να συνεχίσει στη Μίλαν και μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του το καλοκαιρι

Παρά την ηλικία των 40 ετών που κλείνει φέτος, ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σκέφτεται να παρατείνει την παραμονή του στη Μίλαν και μετά τη σεζόν που διανύουμε, στις συνομιλίες που έχουν προγραμματιστεί με το σύλλογο για ένα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Σουηδός άσος υπέγραψε στη Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2019 και ανανέωσε το συμβόλαιό του για ένα ακόμη χρόνο το περασμένο καλοκαίρι, για να συνεχίσει στη Serie A και τη σεζόν 2020-21.

Ο τραυματισμός που υπέστη διέκοψε την καλή φόρμα του Ιμπραΐμοβιτς, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον βετεράνο επιθετικό να πιστέψει ότι μπορεί ακόμα να αγωνιστεί σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης στα 40 του χρόνια.

«Όσο είμαι καλά, θα συνεχίσω» δήλωσε ο Ιμπραήμοβιτς σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere dello Sport. «Το συμβόλαιό μου λήγει τον Ιούνιο και θα το συζητήσουμε. Δεν ήθελα να παγιδευτώ σε αδιέξοδες καταστάσεις ή ακόμα και να παγιδεύσω το σύλλογό μου. Γι’ αυτό υπέγραψα συμβόλαιο για έξι μήνες κατά την άφιξη και μετά ανανέωσα. Είμαι υπέρ της ελευθερίας επιλογής».

Ο Ιμπραϊμοβιτς επέστρεψε στη Serie A, όπου είχε ήδη παίξει για τη Γιουβέντους, την Ίντερ και την τρέχουσα ομάδα του μεταξύ 2004 και 2012, αλλά επιμένει ότι αυτή τη φορά επέλεξε τη Μίλαν για κάποιο λόγο.

«Επέλεξα την Μίλαν γιατί ήταν η πιο δύσκολη πρόκληση. Με όλο τον σεβασμό, βλέπω την Αταλάντα στο Champions League και τη Μίλαν όχι. Ήρθα με στόχο να αλλάξω αυτήν την κατάσταση» τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ