«Μέλι» έσταξε για τον Ντιμπάλα ο Μισέλ Πλατινί!
Ο 65χρονος παραχώρησε συνέντευξη στο «Gazzetta dello Sport», αποθεώνοντας τον σταρ της Γιουβέντους. Μάλιστα, ο θρύλος των «Μπιανκονέρι» δε δίστασε να συμπεριλάβει τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή στην ίδια κατηγορία με τον Ντιέγκο Μαραντόνα.
«Μου αρέσει πολύ ο Ντιμπάλα. Είναι μέρος της κατηγορίας παικτών όπως ο Μαραντόνα, ο Ομάρ Σίβορι, ο Νεϊμάρ. Μπορεί να έχει λίγο λιγότερο ταλέντο, αλλά ας το δούμε. Δεν είναι παίκτης στυλ Ρονάλντο, ούτε Μέσι. Δεν αγωνίζεται ως regista, είναι επιθετικός παίκτης που παίζει ως στράικερ. Ο Αργεντινός είναι πολύ καλός στο γήπεδο και είναι φρέσκος. Τον μάθαμε ως ένα συμπαθητικό παιδί. Είναι ενδιαφέρον που με φτάσει στα γκολ και εμφανίσεις στη Serie A. Οι αριθμοί είναι ένα πράγμα, αλλά είμαστε διαφορετικοί παίκτες.
Προσπαθώ πάντα να αποφεύγω τις συγκρίσεις, αλλά μπορώ να πω ότι είναι σίγουρα καλύτερος από εμένα σε ένα πράγμα: είναι 40 χρόνια νεότερος. Είναι επίσης περισσότερο επιθετικός από ότι ήμουν, είναι ένας φορ. Μπορούν να τον παίξουν όπου θέλουν, αλλά εξακολουθεί να είναι μπροστά Σκοράρει επίσης αρκετά γκολ. Ήμουν, επίσης, ένας μέσος που σκόραρε πολλά γκολ, ένας παίκτης της ομάδας που οδήγησε όλους τους άλλους, περισσότερο από τον Ντιμπάλα. Εκείνος είναι περισσότερο επιθετικός», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Latest News
Για το διάστημα 6-9 Μαΐου προγραμματίστηκε η τελική φάση του Europe Cup γυναικών
Η ΔΟΕ δεν αναγνωρίζει την εκλογή του Βίκτορ Λουκασένκο
Συνέντευξη Μέγκαν : «Σάρωσε» σε τηλεθέαση – Κόντραρε στα ίσια το… εμπορικότερο πρόγραμμα του πλανήτη
Η Έβερτον θέλει Ίσκο και Βάθκεθ
Μάλτση : «Βατός ο όμιλος για την Εθνική Ελλάδας»
Ολυμπιακοί Αγώνες : Ως τα τέλη Μαρτίου η απόφαση για ξένους θεατές
Συρεγγέλα : «Η πανδημία έπληξε τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των γυναικών»
«Σφυριά» της Γουέστ Χαμ στη Λιντς (2-0)


