Σώθηκε στο 94′ η Σασουόλο, νίκη ελπίδας η Κροτόνε

Σώθηκε στο 94′ η Σασουόλο, νίκη ελπίδας η Κροτόνε

Η Σασουόλο με πέναλτι στο 94' ισοφάρισε την Πάρμα για το τελικό 1-1, ενώ η Κροτόνε έκανε επίδειξη ισχύος με το 4-1 απέναντι στη Μπενεβέντο.

Η Πάρμα έφτασε μια ανάσα από την πρώτη της νίκη μετά από εφτά ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά η Σασουόλο βρήκε πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ στο 94′ και πήρε την ισοπαλία με 1-1.

Η Πάρμα κατάφερε να προηγηθεί με τον Κούτσκα στο 37′ έπειτα από όμορφη γυριστή κεφαλιά, με τους γηπεδούχους να πιέζουν στο δεύτερο ημίχρονο, να χάνουν ευκαιρίες και τελικά να λυτρώνονται στο 94′ όταν ο Φεράρι κέρδισε πέναλτι και ο Ντζούρισιτς ευστόχησε για το τελικό 1-1.

Στο άλλο ματς της Serie A που γινόταν την ίδια ώρα, η Κροτόνε επικράτησε με 4-1 της Μπενεβέντο και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής. Μόλις στο 4ο λεπτό ο Περέιρα έκανε το γύρισμα για τον Σίμι, αλλά ο Γκλικ προσπαθώντας να διώξει, πέτυχε αυτογκόλ για το 1-0. το 29ο λεπτό η Κροτόνε βγήκε στην κόντρα και ο Σίμι με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 54ο λεπτό, ο Ριβιέρ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Σίμι μέσα από την περιοχή έγραψε το 3-0 ενώ στο 65’ ο Σϊμι έβγαλε την ασίστ αυτή τη φορά και ο Βούλιτς έκανε το 4-0 με όμορφο σουτ. Η Μπενεβέντο μείωσε στο τελικό 4-1 με τον Φαλκέ στο 82′

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ