Ίντερ : Αλλάζει όνομα και σήμα

Ίντερ : Αλλάζει όνομα και σήμα

Η «Internazionale» θα λέγεται πλέον Ίντερ Μιλάνου και θα επιχειρήσει να αποκτήσει μεγαλύτερους δεσμούς με την πόλη στην οποία εδρεύει.

Μετά τη Γιουβέντους, που άλλαξε το σήμα της, αλλά και αρκετές ομάδες που προχωράνε σε αλλαγές ονομάτων, ήρθε η ώρα της Ίντερ να κάνει μία τέτοια κίνηση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Gazzetta Dello Sport», η Ίντερ θα αλλάξει ονομασία στο καταστατικό της και αντί για «Internazionale», θα λέγεται Ίντερ Μιλάνου. Στο πλαίσιο της προσπάθειας να αναδειχθεί η σχέση της ομάδας με την πόλη στην οποία εδρεύει.

Επιπλέον, στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως τα γράμματα Ι και Μ θα εμφανίζονται πολύ έντονα στο νέο λογότυπο της ομάδας, ενώ θα εξαφανιστεί και η ονομασία «Football Club Internazionale Milano» που έχουν υιοθετήσει οι φίλαθλοι του συλλόγου.

Όπως αναφέρει η Gazzetta dello Sport, o βασικός στόχος των ιδιοκτητών της ομάδας δεν είναι άλλος από το να αξιοποιήσουν την πόλη τους, το Μιλάνο, και τις δυνατότητες αυτής της ονομασίας προκειμένου να προσελκύσουν μεγαλύτερα έσοδα σε δύσκολους καιρούς.

Επιπλέον, αλλαγή θα υπάρχει και στη βασική χορηγία στη φανέλα, αφού τη θέση της Pirelli θα πάρει η Evergrande.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ