Ιμπραΐμοβιτς : «Πιστεύω σε μένα, πιστεύω στον Ζλάταν»

Ιμπραΐμοβιτς : «Πιστεύω σε μένα, πιστεύω στον Ζλάταν»

«Καυτός» επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, με τον Σουηδό επιθετικό να πετυχαίνει 2 γκολ στη νίκη της Μίλαν κόντρα στην Κάλιαρι.

Ο Ζλάταν είναι εδώ.

Η Μίλαν με δύο γκολ του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς -ένα σε κάθε ημίχρονο- νίκησε με σκορ 2-0 την Κάλιαρι του Χαράλαμπου Λυκογιάννη ( αγωνίστηκε 90 λεπτά ο Έλληνας άσος) στη Σαρδηνία και απολαμβάνει τη γλυκιά μοναξιά της κορυφής στη Serie A.

«Αν είμαι χαρούμενος για τα δύο γκολ; Θα έπρεπε να σημειώσω άλλα δύο. Ήταν  δύσκολο παιχνίδι και με ένα παίκτη λιγότερο (αποβλήθηκε ο Σαελεμάεκερς) δεν είναι εύκολο να παίξεις. Αυτοί οι νέοι με παρακινούν, μάχονται εναντίον μου, όμως τρέχω περισσότερο και δεν τα παρατάω», είπε αρχικά στις δηλώσεις του ο Ιμπραΐμοβιτς.

«Μέχρι τώρα τα πάμε καλά, είμαστε σχεδόν στα μισά του πρωταθλήματος και τώρα τα παιχνίδια αρχίζουν να είναι πιο δύσκολα. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, αλλά τώρα με τους Μαντζούκιτς και Μέιτε και δεν ξέρω αν έρθουν άλλοι, θα έχουμε περισσότερους παίκτες διαθέσιμους για τον προπονητή», πρόσθεσε.

«Με τον Μάντζουκιτς θα έχουμε δύο επιθετικούς που προκαλούν φόβο στον αντίπαλο», συμπλήρωσε, ενώ σχετικά με το εάν πιστεύει στον τίτλο, τόνισε: «Πιστεύω σε μένα, πιστεύω στον Ζλάταν. Η ανανέωση εξαρτάται από αυτούς. Εξαρτάται από τον Πάολο Μαλντίνι. Είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτή η επιστροφή στο Μιλάνο με άλλαξε και είμαι πολύ χαρούμενος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ