Ουντινέζε – Αταλάντα 1-1

Ουντινέζε – Αταλάντα 1-1

Η Αταλάντα έμεινε στο 1-1 με την Ουντινέζε στο «Φρίουλι» και δεν μπόρεσε να σκαρφαλώσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Τη νίκη που θα την έφερνε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έψαχνε η Αταλάντα κόντρα στην Ουντινέζε αλλά το τελικό 1-1 την άφησε στην πέμπτη θέση μαζί με τη Γιουβέντους. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι αποσπάστηκαν με +4 από την επικίνδυνη ζώνη και πήραν μια «ανάσα».

Πριν καλά καλά ζεσταθούν οι παίκτες των δύο ομάδων η Ουντινέζε άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα μόλις στα 24 δευτερόλεπτα ο Περέιρα με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Γκολίνι κι έκανε το 1-0, πετυχαίνοντας το δεύτερο γρηγορότερο γκολ στην ιστορία της ομάδας μετά από εκείνο του Ντι Νατάλε στα 22 δευτερόλεπτα το 2014.

Η απάντηση της Νάπολι ήρθε στο 44′ με τον Μουριέλ να περνάει όποιον βρήκε μπροστά του και να τελειώνει τη φάση μέσα από την περιοχή για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές και το σκορ δεν άλλαξε αν και η Ουντινέζε σκόραρε στο 86′ με τον Ζέγκελαρ αλλά το γκολ ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ.

Ουντινέζε: Μούσο, Ζεέχελααρ, Σαμίρ, Μπονιφάτσι, Μπεκιάο, Λάρσεν (89′ Μολίνα), Αρσλάν (89′ Ντε Μαϊό), Μαντραγκόρα (57’ Γουάλας, 72’ Ντεουλοφέου), Ντε Πολ, Λαζάνια, Περέιρα

Αταλάντα: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Χάτεμπουρ (59’ Γκόζενς), Μέλε, Ρομέρο, Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (81’ Φρόιλερ), Μίραντσουκ (58’ Ίλιτσιτς), Πεσίνα, Μουριέλ (58’ Σαπάτα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ