Τρεις επιστροφές στη Μίλαν μετά από κορωνοϊό

Τρεις επιστροφές στη Μίλαν μετά από κορωνοϊό

Ευχάριστα νέα για τον Στέφανο Πιόλι που βλέπει πολλούς παίκτες του να επιστρέφουν μετά την περιπέτειά τους με τον κορωνοϊό.

Ράντε Κρούνιτς, Άντε Ρέμπιτς και Τεό Ερναντέζ, τίθενται στη διάθεση του Στέφανο Πιόλι, μετά τα τελευταία τεστ για κορωνοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν και τα οποία ήταν «καθαρά», όπως ανακοίνωσε η Μίλαν.

Ο Κροάτης επιθετικός Ρέμπιτς και ο Βόσνιος μέσος Κρούνιτς ανάρρωσαν πλήρως από τον κορωνοϊό, όπως έδειξαν τα αρνητικά αποτελέσματα των τεστ που υποβλήθηκαν, ενώ ο αμυντικός Ερναντέζ έπεσε… θύμα λανθασμένου ελέγχου την Κυριακή.

«Η Μίλαν ανακοινώνει ότι τόσο ο Ρέμπιτς όσο και ο Κρούνιτς υποβλήθηκαν σε τεστ μοριακού ελέγχου με αρνητικά αποτελέσματα και σήμερα το πρωί έκαναν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να συνεχίσουν την επαγγελματική τους δραστηριότητα» ανέφερε η Μίλαν.

«Περαιτέρω εξετάσεις έδειξαν ότι ο Τεό Ερναντέζ είχε ένα ψευδώς θετικό δείγμα. Η τεκμηρίωση έχει παρασχεθεί στις αρχές υγείας και ο παίκτης μπορεί τώρα να συνεχίσει την προπόνηση» προστίθεται στην ανακοίνωση του συλλόγου.

Οι Κρούνιτς και Ρέμπιτς απουσιάζουν από τις 6 Ιανουαρίου, ενώ ο Ερναντέζ έχασε τη νίκη της Μίλαν με 2-0 στο Κάλιαρι τη Δευτέρα, λόγω του ελέγχου που είχε προηγηθεί την προηγούμενη ημέρα. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της Serie A, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο την Αταλάντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ