Λάτσιο – Σασουόλο 2-1 : Ανατροπή και… Ευρώπη για τη Λάτσιο

Λάτσιο – Σασουόλο 2-1 : Ανατροπή και… Ευρώπη για τη Λάτσιο

Η Λάτσιο πέτυχε μια πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στη Σασουόλο με 2-1 και μάλιστα με ανατροπή, «πατώντας» γερά στις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Τεράστια νίκη για τη Λάτσιο που πήρε το τρίποντο με 2-1 και ανατροπή απέναντι στη Σασουόλο στο «Ολίμπικο», πανηγύρισε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της και μπαίνει ξανά στο «κόλπο» της Ευρώπης.

Μετριότατο παιχνίδι στη Ρώμη, με τη Σασουόλο να παίρνει από νωρίς προβάδισμα και στη συνέχεια να μη δημιουργεί το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας την ευκαιρία στους «μπιανκοσελέστι» να βγάλουν αντίδραση και να πάρουν τη νίκη.

Η Σασουόλο άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 6′ με τον Τραορέ να περνά για τον Τζούριτσιτς που γύρισε και ο Καπούτο έκανε το 0-1. Στο 15′ η Λάτσιο είχε καλή στιγμή με τον Ιμόμπιλε να γυρίζει για τον Κορέα που σούταρε αλλά ο Φεράρι έκοψε τελευταία στιγμή, ενώ στο 25′ έφερε το ματς στα ίσα με τον Κορέα να βγάζει σέντρα και τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς με κεφαλιά να κάνει το 1-1.

Στο 71′ και την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους η Λάτσιο πέτυχε την ολική ανατροπή με τον Μάρουσιτς να γυρίζει για τον Ιμόμπιλε να ωραίο σουτ να κάνει το 2-1.

Λάτσιο: Ρέινα, Πάτρικ (67′ Παρόλο), Ατσέρμπι, Ράντου, Λατσάρι (75′ Λούλιτς), Άκπα-Άκπρο, Λούκας Λέιβα (75′ Εσκαλάντε), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Μάρουσιτς, Κορέα (67′ Καϊσέδο), Ιμόμπιλε

Σασουόλο: Κονσίλι, Μουλντούρ, Μάρλον, Φεράρι, Ροτζέριο, Ομπιάνγκ (75′ Μαξίμ Λοπές), Λοκατέλι, Ντεφρέλ (45′ Χαράσλιν), Τζούριτσιτς, Τραορέ (75′ Μπογκά), Καπούτο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ