Μπολόνια – Μίλαν 1-2

Μπολόνια – Μίλαν 1-2

Μετά τη βαριά ήττα από την Αταλάντα αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ίντερ, η Μίλαν επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Μπολόνια εκτός έδρας.

Τέλος σε μια πολύ κακή εβδομάδα που προηγήθηκε έβαλε η Μίλαν. Η ομάδα του Πιόλι άφησε πίσω τη βαριά ήττα από την Αταλάντα και τον αποκλεισμό από την Ίντερ στο Κύπελλο καθώς επικράτησε με 2-1 της Μπολόνια εκτός έδρας και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη συμπολίτισσά της που έχει όμως ματς λιγότερο.

Η Μίλαν ήταν πολύ καλύτερη από το ξεκίνημα κι έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Στο 12ο λεπτό ο Σκορούπσκι και το δοκάρι έσωσαν την Μπολόνια ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Ερναντές, με τον τερματοφύλακα της Μπονόνια να λέει στη συνέχεια «όχι» στον Ιμπραΐμοβιτς αλλά και σε σουτ του Ρομανιόλι.

Στο 24′ ο Λεάο κέρδισε πέναλτι, ο τρομερός Σκορούπσκι νίκησε τον Ζλάταν αλλά ο Ρέμπιτς στην επαναφορά πλάσαρε για το 1-0 της Μίλαν. Ο Ντοναρούμα έκανε μια καλή επέμβαση σε προσπάθεια του Σανσόνε στο 39′ και στο 41′ ο Σκορούπσκι έβγαλε και την κεφαλιά του Καλάμπρια.

Οι «ροσονέρι» κέρδισαν κι άλλο πέναλτι στο 54′ με τον Κεσί να αναλαμβάνει αυτή τη φορά την εκτέλεση και να κάνει το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η Μπολόνια ήταν να μειώσει σε 1-2 με πλασέ του Πόλι στο 81′ αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Μπολόνια: Σκορούπσκι, Τομιγιάσου, Σουμαορό, Ντάικς (79’ Παλάσιο), Ντανίλο, Σκούτεν (79’ Πόλι), Ντομίνγκεθ (67’ Σβάνμπεργκ), Σοριάνο, Ορζολίνι (67’ Όλσεν), Μπάροου, Σανσόνε (67’ Βινιάτο)

Μίλαν: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Τόμορι, Ρομανιόλι, Ερναντές, Κεσί, Τονάλι (62’ Μπενασέρ), Σελεμέκερς, Λεάο (73’ Μάντζουκιτς), Ρέμπιτς (62’ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ