Ίντερ – Μπενεβέντο 4-0 (vid)

Ίντερ – Μπενεβέντο 4-0 (vid)

Η Ίντερ ισοπέδωσε την Μπενεβέντο με σκορ 4-0 και παραμένει πολύ κοντά στην πρωτοπόρο Μίλαν.

Η Ίντερ ισοπέδωσε την Μπενεβέντο με σκορ 4-0 και παραμένει πολύ κοντά στην πρωτοπόρο Μίλαν. Οι «νερατζούρι» βρίσκονται στη 2η θέση με 44 βαθμούς και είναι στο -2 από τους «ροσονέρι».

Πολύ σημαντική νίκη λοιπόν για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί με πολύ μεγάλες αξιώσεις την κατάκτηση του «Scudetto» φέτος. Το σκορ απόψε άνοιξε ο… Ιμπόρτα με αυτογκόλ, με τη συνέχεια να είναι αρκετά εύκολη για την Ίντερ.

2-0 ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 57′ και ο Ρομέλου Λουκάκου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των γηπεδούχων με τα γκολ στο 64′ και το 78′. Στα 14 τέρματα έφτασε ο Βέλγος επιθετικός και είναι στο -1 από τον πρωτοπόρο Κριστιάνο Ρονάλντο που έχει 15.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ίντερ (Αντόνιο Κόντε): Χαντάνοβιτς, Ρανόκια, Σκρίνιαρ (74’ Ντε Φράι), Μπαστόνι, Χακίμι, Πέρισιτς, Μπαρέλα (64’ Βιδάλ), Γκαλιαρντίνι (80’ Σένσι), Ερικσεν, Λαουτάρο Μαρτίνες (74’ Αλέξις Σάντσες), Λουκάκου (81’ Πιναμόντι)

Μπενεβέντο (Πίπο Ιντσάγκι): Μοντιπό, Γκλικ, Καλντιρόλα (60’ Παστίνα), Μπάρμπα, Ντεπάολι, Χέτεμαϊ, Ιονίτα (70’ Τέγιο), Βιόλα (60’ Σκιαταρέλα), Λαπαντούλα, Ιμπόρτα (70’ Φουλόν), Καπράρι (76’ Ινσίνιε)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ