Μίλιτς : «Θα ενδιαφερόμουν να πάω στη Νάπολι»

Μίλιτς : «Θα ενδιαφερόμουν να πάω στη Νάπολι»

Ο Χρβόγιε Μίλιτς σε συνέντευξη του τόνισε πως, μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό, θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Νάπολι, η οποία έχει μείνει μ' έναν αριστερό μπακ μετά τον τραυματισμό του Γκουλάμ.

Ο τραυματισμός του Φαούζι Γκουλάμ, ο οποίος θα μείνει εκτός για τρεις μήνες, έχει βγάλει τη Νάπολι στην αγορά για αριστερό μπακ.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Χρβόγιε Μίλιτς προσπαθεί να εκμεταλλευθεί αυτή την περίσταση και αυτοπροτάθηκε στην ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, τονίζοντας σε συνέντευξη του ότι θα τον ενδιέφερε πολύ αυτή η προοπτική.

«Κοίτα, τονίζω ότι δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή, αλλά σίγουρα θα με ενδιέφερε μια ενδεχόμενο πρόταση της Νάπολι. Πως θα μπορούσα να αρνηθώ» απάντησε σε ερώτηση για το αν θα επέστρεφε στην Ιταλία για τη Νάπολι.

Παράλληλα ο Σέρβος αμυντικός μίλησε για τη φυσική κατάσταση του, καθώς έχει μείνει χωρίς ομάδα από τα τέλη Ιανουαρίου: «Μπορώ να πω ότι δεν θα είμαι απροετοίμαστος σ’ ένα πιθανό κάλεσμα των Παρτενοπέι. Κάνω ατομικές προπονήσεις καθημερινά, εδώ και 10 ημέρες. Είμαι έτοιμος».

Συνεχίζοντας ο Μίλιτς αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου στην Ιταλία και στην προσπάθεια της Νάπολι: «Παρακολουθώ το ιταλικό πρωτάθλημα. Βλέπω αρκετά συχνά τα παιχνίδια, πάντα μου άρεσε η Serie A και εκτιμώ την ομάδα του Σάρι. Είμαι χαρούμενος βλέποντας τη Νάπολι στην κορυφή, γιατί το αξίζει και παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Παρεμπιπτόντως ελπίζω αύριο να νικήσουν τη Λάτσιο και να μείνουν στην κορυφή μέχρι το τέλος».

Τέλος, μίλησε και για τον κόσμο των Παρτενοπέι και την ατμόσφαιρο στο Σαν Πάολο: «Τι να πω; Είναι ένα μεγαλοπρεπές γήπεδο, δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο, οτιδήποτε ειπωθεί θα ήταν περιττό. Έχω ζήσει την ατμόσφαιρα στη Νάπολι, είναι πολύ ξεχωριστή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ