«Πάτησε» κορυφή η Ίντερ, 2-0 τη Φιορεντίνα

«Πάτησε» κορυφή η Ίντερ, 2-0 τη Φιορεντίνα

Οι «νερατζούρι» πήραν το διπλό στη Φιορεντίνα και προσπέρασαν προσωρινά τη Μίλαν στη βαθμολογία.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Στην κορυφή του Καμπιονάτο θα περάσει το βράδυ της Παρασκευής η Ίντερ, η οποία επιβλήθηκε 2-0 της Φιορεντίνα στη Φλωρεντία.

Η Ίντερ έχει 47 βαθμούς σε 21 παιχνίδια, έναν περισσότερο από τη συμπολίτισσα Μίλαν που έχει 46 πόντους σε 20 ματς.

Οι «νερατζούρι» στο 31′ άνοιξαν το σκορ με απίθανο σουτ του Μπαρέλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Στο 52′  η Ίντερ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σάντσες να περνά στα πλάγια για τον Χακίμι που γύρισε και ο Πέρισιτς από κοντά έκανε το 0-2.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόφσκι, Κουάτρα, Πετσέκα, Ιγκόρ, Βενούτι (74′ Μαλκουί), Άμραμπατ, Μπόρχα Βαλέρο (45′ Κουαμέ), Μποναβεντούρα, Μπιράγκι (82′ Μπαρέκα), Εϊσέριτς (74′ Πούλγκαρ), Βλάχοβιτς (74′ Κοκόριν)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι, Χακίμι, Βιδάλ (45′ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς (80′ Νταρμιάν), Αλέξις Σάντσες (62′ Λαουτάρο), Λουκάκου (89′ Πιναμόντι)

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ