«Αυτοκτονία» για την Αταλάντα (3-3) – «Ανάσα» για την Σπέτσια (1-2)

«Αυτοκτονία» για την Αταλάντα (3-3) – «Ανάσα» για την Σπέτσια (1-2)

Παρότι προηγήθηκε στο 21' με 3-0, η Αταλάντα κατάφερε να «αυτοκτονήσει», με την Τορίνο να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό (3-3)... Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 2-1.

Παρότι προηγήθηκε στο 21′ με 3-0, η Αταλάντα κατάφερε να αυτοκτονήσει, με την Τορίνο να ισοφαρίζει στα τελευταία λεπτά και να παίρνει έναν σημαντικό βαθμό (3-3)… Νίκη «ανάσα» για την Σπέτσια που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 2-1.

Αταλάντα – Τορίνο 3-3

Αυτοκτονία… Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό που συνέβη στην Αταλάντα σήμερα. Η ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στα πρώτα 21 λεπτά του αγώνα. Ίλισιτς, Γκοσένς και Μουριέλ έδωσαν αέρα τριών τερμάτων στην «Ντέα» στο 21ο λεπτό. Η εικόνα του αγώνα έδειχνε πως η Αταλάντα θα έφτανε σε έναν θρίαμβο, ωστόσο όλα άλλαξαν λίγα λεπτά πριν από την ανάπαυλα!

Μέσα σε τρία λεπτά, η Τορίνο σκόραρε δύο φορές και έστειλε τις δυο ομάδες στα αποδυτήρια με το σκορ στο 3-2! Πρώτα ο Μπελότι στο 42ο λεπτό και έπειτα ο Μπρέμεβρ στο 45′, έβαλαν τις βάσεις για τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Μποναζόλι στο 84ο λεπτό ήταν αυτός που σκόραρε το γκολ της ισοφάρισης, δίνοντας στην Τορίνο έναν «χρυσό» βαθμό για τη μάχη της παραμονής. Γκέλα για την Αταλάντα, που έμεινε στην 6η θέση μαζί με τη Νάπολι, η οποία ωστόσο έχει δύο παιχνίδια λιγότερα…

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Γκόζενς, Ρομέρο, Ρουτζέρι (46’ Ντζιμσίτι), Ίλιτσιτς (59’ Μίραντσουκ), Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (78’ Λάμερς), Πεσίνα (85’ Πάσαλιτς), Μουριέλ (59’ Σαπάτα)

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Μούρου (55΄Ανσάλντι), Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Ρινκόν (81’ Γκόιακ), Λούκιτς (55’ Μπασέλι), Μαντραγκόρα, Σινγκό (72’ Βέρντι), Τζάτζα (81’ Μπονατσόλι), Μπελότι

Σασουόλο – Σπέτσια 1-2

Τρίποντο… χρυσάφι για την Σπέτσια που έφυγε με το διπλό από την έδρα της Σασουόλο, επικρατώντας με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν μία σπουδαία νίκη και να βάλουν στο σακούλι τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την παραμονή.

Αν και η Σασουόλο προηγήθηκε στο 25ο λεπτό με τον Καπούτο, η Σπέτσια ισοφάρισε (39′) με τον Έρλιτς πριν τη λήξη του ημιχρόνου, στέλοντας το ματς στο αποδυτήρια με το σκορ στο 1-1. Ο Γκιάσι ήταν ο «χρυσός» σκόρερ για τους φιλοξενούμενους που έφτασαν τους 21 βαθμούς και αύξησαν στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Φεράρι, Μαρλόν, Ροζέριο, Μίλντιρ, Ντζούριτσιτς (64’ Μπεράρντι), Ομπιάνγκ (82’ Μανιανέλι), Λοκατέλι, Τραορέ (64’ Ντεφρέλ), Καπούτο, Μπογκά (37’ Αράσλιν, 82’ Ραζπαντόρι)

ΣΠΕΤΣΙΑ: Προβεντέλ, Μπαζτόνι, Τέρτσι (53’ Ισμαΐλι), Ρίτσι, Έρλιτς, Βινιάλι, Σένα (90’ Ακάμπορα), Ματζιόρε (90’ Σαμπό), Αγούδελο, Γκιασί, Βέρντε (64’ Φαρίας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ