Επιμονή Ιταλών για Μίλιτς-Νάπολι, τι λέει ο ατζέντης του…

Επιμονή Ιταλών για Μίλιτς-Νάπολι, τι λέει ο ατζέντης του…

Ο Κροάτης αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, προσπαθεί να κερδίσει μία θέση στο ρόστερ των πρωτοπόρων του Καμπιονάτο!

Ο Χρβόγιε Μίλιτς διεκδικεί με τεράστια ευκολία τον τίτλο της μεγαλύτερης απογοήτευσης των φετινών μεταγραφών του Ολυμπιακού. Αποκτήθηκε για να κοντραριστεί με τον Λεονάρντο Κούτρη στο αριστερό άκρο της ερυθρόλευκης άμυνας. Προερχόταν από μία γεμάτη χρονιά στη Φιορεντίνα και κόστισε στους Πειραιώτες σχεδόν 1,5 εκατ. ευρώ! Αποτέλεσμα; Πριν από δύο εβδομάδες έμεινε ελεύθερος, κλείνοντας τον κύκλο του στον Ολυμπιακό με 4 συμμετοχές και μόλις 267 αγωνιστικά λεπτά!

Κι όμως, ο 28χρονος Κροάτης αριστερός μπακ, πιστεύει ότι μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του τραυματία Γκουλάμ στη Νάπολι, στην οποία έχει ήδη προταθεί ως μία πιθανή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας. Μάλιστα, μιλώντας στο 100x100napoli.it, αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι υπάρχει επαφή με την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αλλά εξέφρασε τη σφοδρή επιθυμία του να αγωνιστεί στο Σαν Πάολο, εφόσον του γίνει πρόταση!

Για το θέμα μίλησε και ο Τόμισλαβ Έρτσεγκ, εκπρόσωπος του Μίλιτς και συνεργάτης του Φάλι Ραμαντάνι, που έχει τα δικαιώματα του παίκτη. Αρνήθηκε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν επαφές με τη Νάπολι, αλλά όχι ότι έχει προταθεί ο παίκτης. Συγκεκριμένα, τόνισε στο calcionapoli24.it: «Δεν υπήρξε επαφή της Νάπολι όταν ο παίκτης βρισκόταν στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης είχε μόνο τέσσερις εμφανίσεις και αποφασίστηκε ο τερματισμός του συμβολαίου, στις 30 Ιανουαρίου. Όσον αφορά στη Νάπολι, ποιος παίκτης δεν θέλει να πάει εκεί; Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, δεν υπάρχουν επαφές».

Πάντως ο ίδιος ο Μίλιτς απάντησε στη χθεσινοβραδινή τοποθέτηση του τεχνικού των Ναπολιτάνων, ότι οι ελεύθεροι παίκτες χρειάζονται χρόνο για να μπορέσουν να φτάσουν σε καλή φυσική κατάσταση. Επιμένοντας ότι ο ίδιος είναι πανέτοιμος: «Μπορώ να σας πω ότι δεν θα άφηνα τον εαυτό μου απροετοίμαστο για μία πιθανή κλήση από τη Νάπολι. Εχω προσωπικό γυμναστή, με τον οποίο προπονούμαι καθημερινά, έχω δουλέψει πολύ σκληρά μόνος μου τις τελευταίες 10 ημέρες. Είμαι έτοιμος»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ