Τορίνο – Τζένοα 0-0

Τορίνο – Τζένοα 0-0

Τορίνο και Τζένοα έμειναν στο 0-0, ένα αποτέλεσμα που δεν ευνοεί καθόλου τους γηπεδούχους οι οποίοι έμειναν για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη.

Για έβδομο σερί ματς χωρίς νίκη έμεινε η Τορίνο που ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στην Τζένοα και δεν κατάφερε να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Στο +2 από τις θέσεις του υποβιβασμού η «Γκρανάτα» που έχει και ματς παραπάνω, στο +10 η ομάδα της Γένοβας που μοιάζει να είναι ασφαλής όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία.

Στη σημαντικότερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, ο Σιρίγκου έσωσε με τα πόδια το διαγώνιο σουτ του Τσιμπόρα στο 43′ κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του.

Στο 57’ το σουτ του Τζαπακόστα σταμάτησε στο δοκάρι του Σιρίγκου και στο επόμενο λεπτό ο Περίν έσωσε μετά από πλασέ του Ανσάλντι. Τελευταία ευκαιρία στο ματς ήταν μια κεφαλιά του Πιάτσα με τον Σιρίγκου να κρατά και πάλι το μηδέν.

Τορίνο: Σιρίγκου, Ανσάλντι (79’ Μούρου), Ενκουλού, Ίτσο, Μπρέμερ, Σινγκό, Λούκιτς (71’ Μπασέλι), Ρινκόν (79’ Λινέτι), Μαντραγκόρα, Τζάτζα (71’ Βέρντι) Μπελότι

Τζένοα: Περίν, Μασιέλο, Τζαπακόστα, Κρισίτο (18’ Γκολντανίτζα), Στρόουτμαν, Τσιμπόρα, Ραντοβάνοβιτς, Ζάιτς, Ροβέλα, Πάντεβ (46’ Σομουντόροβ), Ντέστρο (77’ Πιάτσα)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ