Νάπολι – Γιουβέντους 1-0

Νάπολι – Γιουβέντους 1-0

Ο Λορέντζο Ινσίνιε έφτασε τα 100 γκολ με τη φανέλα της Νάπολι την οποία οδήγησε σε μεγάλη νίκη με 1-0 επί της Γιουβέντους. Έπιασε τετράδα η ομάδα του Γκατούζο, στο -7 από την κορυφή η «Κυρία».

Ένα πέναλτι ήταν αρκετό για την Νάπολι. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούσο επικράτησε με 1-0 της Γιουβέντους στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» και έπιασε τετράδα την ώρα που οι ηττημένοι έμειναν στο -7 από την κορυφή και βλέπουν τον τίτλο να απομακρύνεται. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Λορέντζο Ινσίνιε από την άσπρη βούλα στο 31′ και έφτασε έτσι τα 100 γκολ με τους «παρτενοπέι».

Η Γιουβέντους είχε κάποιες καλές στιγμές στο ξεκίνημα με Ραμπιό και Ρονάλντο ενώ η Νάπολι απάντησε με μια κεφαλιά του Λοσάνο που δεν βρήκε στόχο. Στο 31′ έγινε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση με τον Κιελίνι να χτυπάει τον Ραχμάνι και τη Νάπολι να κερδίζει πέναλτι. Ο Ινσίνιε το εκτέλεσε κι έκανε το 1-0 φτάνοντας τα 100 γκολ με τη Νάπολι.

Ο Μέρετ είπε «όχι» στον Κιέζα στο 57′ ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μοράτα σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε ορθά για οφσάιντ. Ο Μέρετ απέκρουσε και το σουτ του Ρονάλντο στο 75′ όπως και αυτό του Μοράτα στο 86′ δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του που μείωσε στο -9 από την κορυφή.

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Μακσίμοβιτς, Μάριο Ρούι, Ζιελίνσκι (65′ Ελμάς), Μπακαγιόκο, Πολιτάνο (65′ Ρουίθ), Ινσίνιε (88′ Λομπότκα), Λοσάνο, Οσιμέν (75′ Πετάνια)

Γιουβέντους: Σέζνι, Χουαρδάδο (45′ Άλεξ Σάντρο), Ντε Λιχτ, Κιελίνι, Ντανίλο, Κιέζα, Ραμπιό, Μπεντανκούρ (72′ Κουλουσέφσκι), Μπερναντέσκι (63′ ΜακΚένι), Μοράτα, Κριστιάνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ