Λύτρωση στο 90΄ για την Αταλάντα – Επιστροφή στις νίκες για Σαμπντόρια

Λύτρωση στο 90΄ για την Αταλάντα – Επιστροφή στις νίκες για Σαμπντόρια

Με γκολ του Μουριέλ στο 90ο λεπτό, η Αταλάντα απέδρασε από την έδρα της Κάλιαρι. Στο άλλο ματς, η Σαμπντόρια επικράτησε της Φιορεντίνα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα.

Μεγάλο διπλό για την Αταλάντα, με την ομάδα του Γκασπερίνι να παραμένει ζωντανή στη μάχη της τετράδας.

Με γκολ του Μουριέλ στο 90ο λεπτό, οι Μπεργκαμάσκι επικράτησαν (0-1) της Κάλιαρι στη Σαρδηνία, ανεβαίνοντας στους 40 βαθμούς και στο -2 από την 4η Γιουβέντους.

Ο 29χρονος επιθετικός ήταν αυτός που… ξελάσπωσε τους φιλοξενούμενους, σπρώχνοντας ακόμη πιο κοντά στη Serie B την ομάδα της Σαρδηνίας.

Στο 48ο λεπτό ο Σούταλο έσωσε με προβολή μετά από σουτ του Πέδρο και στο 49’ ο Σπορτιέλο είπε όχι σε σουτ του Νάντες. Στο 78ο λεπτό ο Γοδίν πρόλαβε τον Γκόζενς και στο 83’ η Αταλάντα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Σαπάτα.

Τελικά στο 90ο λεπτό ο Μουριέλ έκανε όμορφη ενέργεια και με σουτ έγραψε το 0-1, δίνοντας… ελπίδα στην Αταλάντα.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Ρουγκάνι, Λυκογιάννης, Γοδίν, Βαλούκιεβιτς (90+2’ Τσέρι), Τζάπα, Ναϊνγκολάν (79’ Ντάνκαν), Μαρίν (86’ Ντεϊόλα), Πέδρο, Νάντεθ, Σιμεόνε (79’ Παβολέτι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Σπορτιέλο, Ντζιμσίτι, Παλομινο, Σούταλο (62’ Μέλε), Γκόζενς, Ρομέρο, Ίλιτσιτς (69’ Μουριέλ), Πάσαλιτς (46’ Μίραντσουκ), Φρόιλερ, Πεσίνα (46’ Ντε Ρόουν), Σαπάτα (85’ Μαλινόβσκι)

Σαμπντόρια-Φιορεντίνα 2-1

Επιστροφή στις νίκες για τη Σαμπντόρια, με την ομάδα της Γένοβας να βάζει σε… μπελάδες τη Φιορεντίνα. Οι «Βιόλα» βρίσκονται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και αν δεν σοβαρευτούν, θα μπουν σε περιπέτειες. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στη 10η θέση της Serie A με 30 βαθμούς.

Στο 31’ μετά από κόρνερ του Ραμίρες, ο Κεϊτά Μπαλντέ με κεφαλιά έκανε το 1-0. Ωστόσο στο 37’ ο Οντέρο πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Πουλγκάρ και στην επαναφορά ο Βλάχοβιτς έκανε το 1-1.

Στο 48’ το σουτ του Γιοσίντα πέρασε ελάχιστα έξω και στο 53’ οι «βιόλα» είχαν δοκάρι με τον Μιλένκοβιτς ενώ στο επόμενο λεπτό το σουτ του Μποναβεντούρα πέρασε μόλις έξω.

Και τελικά στο 71ο λεπτό ο Καντρέβα έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Κουαλιαρέλα με όμορφο σουτ έκανε το 2-1. Στο 86ο λεπτό ο Κόλεϊ έσωσε στη γραμμή μετά από πλασέ του Μπιράγκι.

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Γιοσίντα, Κόλεϊ, Οτζέλο, Μπερεζίνσκι, Αντριέ Σίλβα (75’ Έκνταλ), Ραμίρες, Θόρσμπι, Γιάνκτο (65’ Κουαλιαρέλα), Ντάμσγκααρντ (64’ Καντρέβα), Μπαλντέ (89’ Λερίς)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Μπιράγκι, Πετσέγια (83’ Καγιεχόν), Βενούτι (83’ Μαλκουί), Μαρτίνες, Πουλγκάρ, Μιλένκοβιτς, Πουλγκάρ, Καστροβίλι, Κουαμέ, Βλάχοβιτς

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ