Ίντερ – Λάτσιο 3-1 : Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Scudetto

Ίντερ – Λάτσιο 3-1 : Ο Λουκάκου την οδηγεί στο Scudetto

Με δύο γκολ του Λουκάκου κι ένα του Λαουτάρο η Ίντερ «καθάρισε» με 3-1 τη Λάτσιο, έπιασε κορυφή και πάει φουλ για πρωτάθλημα.

Μόνη πρώτη η Ίντερ! Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε επικράτησε με 3-1 της Λάτσιο στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» και άφησε έναν βαθμό πίσω της τη Μίλαν που το Σάββατο ηττήθηκε από την Σπέτσια. Δύο γκολ ο Λουκάκου (και μία ασίστ) που έφτασε τα 16 κι έπιασε τον Ρονάλντο στην κορυφή της σχετικής λίστας με τον Λαουτάρο να πετυχαίνει το άλλο. Ο Εσκαλάντε είχε μειώσει σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

Ο Βέλγος άνοιξε το σκορ στο 21′ όταν ευστόχησε σε πέναλτι που κέρδισε ο Λαουτάρο κι έκανε το 1-0 για την Ίντερ. Λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του ημιχρόνου, ο Λουκάκου με σουτ από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-0 βάζοντας γερές βάσεις για τη νίκη.

Η Λάτσιο μπήκε ξανά στο ματς στο 61′ όταν ο Εσκαλάντε εκτέλεσε φάουλ, η μπάλα βρήκε στο τείχος και κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς για το 2-1 αλλά η χαρά του κράτησε πολύ λίγο. Τρία λεπτά αργότερα, ο ασταμάτητος Λουκάκου έκανε την κούρσα, έδωσε για τον Λαουτάρο που σε κενή εστία έκανε το 3-1 σφραγίζοντας το τρίποντο.

Ιντερ: Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Χακίμι (90+1’ Ντ’Αμπρόζιο), Μπαζτόνι, Πέρισιτς (90+1’ Νταρμιάν), Μπρόζοβιτς, Έρικσεν (71’ Γκαλιαρντίνι), Μπαρέλα, Λουκάκου (90+1’ Πιναμόντι), Λαουτάρο Μαρτίνες (78’ Σάντσες)

Λάτσιο: Ρέινα, Xoυντ (46’ Παρόλο), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Πάτρικ, Λέιβα (46’ Εσκαλάντε), Αλμπέρτο (78’ Περέιρα), Κορέα (70’ Καϊσέδο), Λατσάρι, Σάβιτς, Ιμόμπιλε (70’ Ιμόμπιλε)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ