Η Amazon ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Γιουβέντους

Η Amazon ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη Γιουβέντους

Η Amazon ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο περιεχόμενο, αφιερωμένο σε όλους τους οπαδούς του κόσμου του ποδοσφαίρου.

Μετά την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης 16 αγώνων του UEFA Champions League ανά σεζόν, από το 2021 έως το 2024, ο αμερικανικός γίγαντας εργάζεται σε ένα νέο κεφάλαιο της σειράς «Όλα ή τίποτα» («All or nothing»).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το TvBlog, μετά τα κεφάλαια της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ στην Πρέμιερ Λιγκ και της Μπάγερν Μονάχου στην Μπουντεσλίγκα, εναπόκειται στη Γιουβέντους να προσγειωθεί στην πλατφόρμα με μια ειδική σειρά ντοκιμαντέρ που θα ακολουθήσει το «First Team», ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στους «μπιανκονέρι» και δημιουργήθηκε από το Netflix για τη σεζόν 2017-18.

Το «Όλα ή τίποτα» είναι μια σειρά που άνοιξε τις πόρτες των αποδυτηρίων μερικών από τις πιο διάσημες ποδοσφαιρικές ομάδες. Πρόκειται για ένα αθλητικό ντοκιμαντέρ που παράγεται από την Amazon και δείχνει τη ζωή «πίσω από τα παρασκήνια», ποδοσφαιρικών ομάδων και όχι μόνο.

Η καθημερινή ζωή των συλλόγων προβάλλεται μέσα από τις προπονήσεις, τις ευχάριστες αλλά και τις αθέατες στιγμές κατά τη διάρκεια των διαφόρων αγώνων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ