Κάλιαρι – Τορίνο 0-1

Κάλιαρι – Τορίνο 0-1

Η Τορίνο επικράτησε 1-0 της Κάλιαρι εκτός έδρας με γκολ του Μπρέμερ στο 76' και αύξησε τη διαφορά της από την αντίπαλό της στους 5 βαθμούς. Η Κάλιαρι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δυσκολεύει το έργο της...

Η Τορίνο επικράτησε 1-0 της Κάλιαρι εκτός έδρας με γκολ του Μπρέμερ στο 76′ και αύξησε τη διαφορά της από την αντίπαλό της στους 5 βαθμούς. Η Κάλιαρι βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού και πλέον δυσκολεύει το έργο της.

Ιδιαίτερα σημαντική νίκη λοιπόν για την Τορίνο, σε αυτό το ντέρμπι παραμονής. Πλέον, η ομάδα του Νταβίντε Νίκολα έχει 20 βαθμούς, εν αντιθέσει με εκείνη του Ντι Φραντσέσκο που βρίσκεται στους 15 πόντους και εντός της επικίνδυνης ζώνης.

Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης επιτεύχθηκε στο 77′ για την «γκρανάτα». Ο Μαντραγκόρα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μπρέμερ με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 1-0 υπέρ της «γκρανάτα».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Σεπιτέλι (79′ Γκαστόν Περέιρο), Γοδίν, Ρουγκάνι, Ζαπάτα (89′ Ντάνκαν), Νάντεθ, Μάριν, Λυκογιάννης, Ναϊνγκολάν (79′ Παβολέτι), Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε (70′ Τσέρι)

ΤΟΡΙΝΟ: Σιρίγκου, Ίτσο, Ενκουλού, Μπρέμερ, Σίνγκο (89′ Βοϊβόντα), Ρινκόν, Μαντραγκόρα, Λούκιτς (78′ Μπαζέλι), Ανσάλντι, Τζάτζα (78′ Μπονατσόλι), Μπελότι

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ