«Πάγωσε» η ανανέωση του συμβολαίου του Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους

«Πάγωσε» η ανανέωση του συμβολαίου του Ντιμπάλα με τη Γιουβέντους

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους δεν έχουν βρει ακόμα τη «χρυσή τομή» με τον Πάουλο Ντιμπάλα και έτσι οι πιθανότητες ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών λιγοστεύουν.

Οι προσπάθειες της Γιουβέντους για να δέσει στο Τορίνο τον Πάουλο Ντιμπάλα δείχνουν να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν «παγώσει» και έτσι πυροδοτούνται ξανά εικασίες για πιθανή διαφωνία περί ανανέωσης.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο 26χρονος άσος έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις, καθώς από τα 7 εκατ. ευρώ που λαμβάνει ετησίως, ζητάει 14 εκατ. ευρώ για να ανανεώση το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της «Γηραίας Κυρίας» είναι διατεθειμένη να του προσφέρει 10 εκατ. ευρώ ετησίως για να τον πείσει να ανανεώσει, με τον Αργεντίνο να είναι ικανοποιημένος με αυτό το ποσό πριν από λίγους μήνες.

Η στάση των ανθρώπων της Γιουβέντους δεν θα αλλάξει κι έτσι η προσφορά τους δεν πρόκειτα να φτάσει τις απαιτήσεις του Ντιμπάλα. Κάτι που σημαίνει πως ο Αργεντίνος άσσος έχει δύο επιλογές. Είτε να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ύψους 10 εκατ. ευρώ είτε να αποχωρήσει από την ομάδα του Τορίνο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ