Πιόλι : «Θα είμαι όλη μου τη ζωή με τον Ιμπραϊμοβιτς»

Πιόλι : «Θα είμαι όλη μου τη ζωή με τον Ιμπραϊμοβιτς»

Ο Στέφανο Πιόλι αναφέρθηκε στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τα καλύτερα λόγια, ενώ τόνισε ότι ο στόχος της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ είναι μόνο η νίκη.

Ο τεχνικός της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι, έπλεξε το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ενώ μίλησε για το σημερινό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στους «ροσονέρι» και την Ίντερ.

Η Μίλαν πλέον βρίσκεται στο -1 από την πρώτη θέση, όπου είναι η Ίντερ, με τους ροσονέρι να θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή.

Ο Στέφανο Πιόλι αναφέρθηκε στο «Derby della Madonnina», τονίζοντας πως ο στόχος για την ομάδα του δεν είναι άλλος από τη νίκη.

«Θα είναι ένα ντέρμπι που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια (σ.σ. η τελευταία φορά που έγινε ντέρμπι μεταξύ Μίλαν και Ίντερ και διεκδικούσαν αμφότερες το σκουντέτο ήταν το 2011), με τη βαθμολογία να είναι πολύ ωραία και για τις δύο ομάδες.

Αν είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία; Αν παίζεις για την ισοπαλία, αυτός είναι ο πιο απλός τρόπος για να χάσεις, εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι που θα μας φέρει ξανά στην πρώτη θέση, την οποία κρατούσαμε για 20 αγωνιστικές. Στα δύο τελευταία ματς με Σπέτσια και Ερυθρό Αστέρα δεν πήγαμε καλά αλλά δεν έφταιγε ένας παίκτης μόνο, θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς».

Αναφερόμενος στην σύγκριση ανάμεσα στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και τον Ρομέλου Λουκάκου είπε: «Με όλο το σεβασμό προς τον Λουκακού που είναι ένας μεγάλος επιθετικός, στη σύγκριση αυτών των δύο θα είμαι όλη μου τη ζωή με τον Ιμπραϊμοβιτς».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο περίφημο φραστικό επεισόδιο που είχαν οι δύο πρωτοκλασάτοι επιθετικοί στον νοκ –άουτ προημιτελικό του Coppa Italia, λέγοντας ότι: «Δεν έπρεπε να συμβεί ό,τι συνέβη τότε, αλλά την Κυριακή θα έχουμε άλλο. Είμαι σίγουρος πως θα υπάρχει μεγάλος σεβασμός και οι παίκτες θα δείξουν αθλητικό πνεύμα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν κόντρες από τη στιγμή που πρόκειται για μία κρίσιμη βαθμολογικά αναμέτρηση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ