Γιουβέντους – Κροτόνε 3-0 : Ο Κριστιάνο την κρατά ζωντανή

Γιουβέντους – Κροτόνε 3-0 : Ο Κριστιάνο την κρατά ζωντανή

Με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο η Γιουβέντους επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε και μείωσε τη διαφορά από την Ίντερ στους οκτώ βαθμούς, έχοντας όμως και ματς λιγότερο.

Εύκολο έργο είχε η Γιουβέντους που επικράτησε με 3-0 της Κροτόνε στο Τορίνο και μείωσε στους οκτώ τη διαφορά από την πρωτοπόρο Ίντερ, έχοντας και ματς λιγότερο. Δύο γκολ πέτυχε ο Ρονάλντο για την ομάδα του Αντρέα Πίρλο κι ένα ο ΜακΚένι.

Στο 38’ η Γιουβέντους είχε δοκάρι με τον Ράμσεϊ αλλά δευτερόλεπτα αργότερα ήρθε το γκολ με κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα του Σάντρο. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου μάλιστα, ο Πορτογάλος με νέα κεφαλιά έκανε και το 2-0 από ασίστ του Ράμσεϊ αυτή τη φορά.

Το 3-0 διαμόρφωσε στο 65′ ο ΜακΚένι με εντυπωσιακό κατέβασμα και σουτ ενώ η Γιουβέντους έχασε αρκετές ευκαιρίες στο ματς για ακόμη μεγαλύτερο σκορ, δείχνοντας να αφήνει πίσω της την ήττα από τη Λιόν στο Champions League.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Ντανίλο, Σάντρο (87′ Φραμπότα), Ντεμιράλ, Ντε Λιχτ, Ράμσεϊ (76’ Μπερναρντέσκι), ΜακΚένι, Μπεντανκούρ (70’ Φατζιόλι), Κουλουσέβσκι (76’ Μοράτα), Κιέζα (86′ Ντι Πάρντο), Ρονάλντο

Κροτόνε: Κόρντατζ, Μαγκαγιάν, Γκόλεμιτς, Λουπέρτο (46’ Μαρόνε), Περέιρα, Μολίνα (72’ Τζανελάτο), Ρέκα (67’ Ριζπόλι), Βούλιτς, Ουνάς (71’ Σίμι), Ντι Κάρμινε (77’ Ριβιέρ), Μεσίας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ