Κασάνο : «Ο Ρονάλντο είναι ένα πρότζεκτ που απέτυχε στην Γιουβέντους»

Κασάνο : «Ο Ρονάλντο είναι ένα πρότζεκτ που απέτυχε στην Γιουβέντους»

Αποτυχημένο χαρακτήρισε το πρότζεκτ «Κριστιάνο Ρονάλντο» για τη Γιουβέντους ο Αντόνιο Κασάνο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Αντόνιο Κασάνο μιλάει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που μάλλον δεν τον έχει και σε μεγάλη εκτίμηση… Ο παλαίμαχος Ιταλός επιθετικός μίλησε και πάλι για τον Πορτογάλο και αυτή τη φορά τον χαρακτήρισε αποτυχημένο!

Για την ακρίβεια, χαρακτήρισε αποτυχημένο το πρότζεκτ της Γιουβέντους, «Κριστιάνο Ρονάλντο», αναφέροντας πως η «γηραιά κυρία» όχι μόνο δεν βελτιώθηκε, αλλά χειροτέρευσε…

«Εχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο. Ο Ρονάλντο αποκτήθηκε για να κατακτηθεί το Champions League και τελικά η Γιούβε τα πήγε χειρότερα με αυτόν. Το πρωτάθλημα θα το έπαιρνε και χωρίς τον Κριστιάνο. Ενα πρότζεκτ που απέτυχε… Στη Γιουβέντους μετρούσε πάντα το να νικήσεις, αλλά με τον Σάρι και τώρα με τον Πίρλο θέλουν και όμορφο ποδόσφαιρο.

Ο Ρονάλντο, όμως, δεν ταιριάζει με τις ιδέες του Αντρέα. Θα συνεχίσει να σκοράρει ακόμη και καθισμένος, σε αυτό είναι μοναδικός. Ο Αντρέα, όμως, θέλει δημουργία, πρέσινγκ ψηλά, κατοχή μπάλας, να κινείσαι ανάμεσα στις γραμμές. Ο Ρονάλντο καθαρίζει, αλλά συμμετέχει λίγο στο παιχνίδι της ομάδας. Για μένα τα έχει πάει άσχημα αυτά τα τρία χρόνια. Εκτός κι αν κατακτήσει, επιτέλους, το Champions League φέτος»

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ