Μπολόνια – Λάτσιο 2-0

Μπολόνια – Λάτσιο 2-0

Η Λάτσιο πραγματοποίησε πολύ κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπολόνια και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Κάκιστη εμφάνιση και σφαλιάρα για τη Λάτσιο που γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Renato Dall’Ara» από την Μπολόνια και κινδυνεύει να μένει ακόμα κι εκτός των ευρωπαϊκών θέσεων.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντζάκι που δυσκολεύτηκαν υπερβολικά στη δημιουργία, απείλησαν ελάχιστες φορές ενώ επίσης είχαν και χαμένο πέναλτι στο 17′ με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, ενώ το σκρο ήταν στο 0-0. Από την άλλη, πειστικότατη εμφάνιση από τους «ροσομπλού» του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς που από τη στιγμή που άνοιξαν το σκορ, δεν έχασαν στιγμή τον έλεγχο της αναμέτρησης και κράτησαν σχετικά εύκολα τη νίκη. Η Λάτσιο πλέον κινδυνεύει να χάσει και την τελευταία Ευρωπαϊκή θέση καθώς βρίσκεται μόλις τρείς βαθμούς πάνω από τη Νάπολι αλλά έχει δύο παιχνίδια περισσότερα, ενώ από την άλλη, η Μπολόνια που έχει καθαρίσει την παραμονή, συνεχίζει χωρίς ιδιαίτερο στόχο.

Η Λάτσιο είχε την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 10′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς που πέρασε λίγο έξω. Δύο λεπτά αργότερα απείλησε και η Μπολόνια με μακρινό σουτ του Σβάνμπεργκ που πέρασε λίγο έξω. Στο 16′ οι «μπιανκοσελέστι» κέρδισαν πέναλτι για μαρκάρισμα του Νικολάς Ντομίνγκες στον Κορέα, με τον Ιμόμπιλε ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Σκουρούπσκι ν’ αποκρούει! Τρία λεπτά αργότερα η Μπολόνια άνοιξε το σκορ με τον Νικολάς Ντομίνγκες να γυρίζει για τον Ορσολίνι που σούταρε, ο Ρέινα απέκρουσε χωρίς να μπλοκάρει κι έδωσε την ευκαιρία στον Εμπαγιέ να κάνει από κοντά το 1-0, ενώ στο 26′ σουτ του Μπάροου που απέκρουσε ο Ρέινα. Στο 39′ η Λάτσιο απείλησε βγαίνοντας στην αντεπίθεση με τον Λουίς Αλμπέρτο ν’ ανοίγει για τον Μάρουσιτς που πλάσαρε αλλά ο Σκουρούπσκι απέκρουσε εύκολα. Στο 43′ νέα καλή στιγμή για τους «ροσομπλού» με τον Νικολάς Ντομίνγκες να κλέβει από τον Λουίς Αλμπέρτο και να σουτάρει, αλλά ο Ρέινα απέκρουσε.

Η Μπολόνια είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 56′ με μακρινό σουτ του Ορσολίνι που πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 64′ πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Σοριάνο να σηκώνει για τον Μπάροου που γύρισε και ο Σανσόνε με σουτ στην κίνηση, έκανε το 2-0. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάτσιο απείλησε με σουτ του Καϊσέδο που απέκρουσε ο Σκορούπσκι.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκουρούπσκι, Ντε Σιλβέστρι, Ντανίλο, Σουμαόρο, Εμπαγέ, Σβάνμπεργκ (74′ Σούτεν), Νικόλας Ντομίνγκες (75′ Πόλι), Ορσολίνι (75′ Σκοφ Όλσεν), Σοριάνο, Σανσόνε (78′ Βινιάτο), Μπάροου (83′ Παλάσιο)

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Πάτρικ (66′ Αντρέας Περέιρα), Χόεντ, Ατσέρμπι, Λατσάρι (45′ Λούλιτς), Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λούκας Λέιβα (66′ Κατάλντι), Λουίς Αλμπέρτο (76′ Καϊσέδο), Μάρουσιτς, Κορέα, Ιμόμπιλε (66′ Μουρίγκι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ